DNA face noi PRECIZĂRI despre Sebastian Ghiţă: Cerere de ULTIMĂ ORĂ a procurorilor

sebastian ghita

Procurorii DNA – Serviciul Teritorial Ploieşti au transmis sesizarea IPJ Prahova – Serviciul de Investigaţii Criminale către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în vederea emiterii mandatului european de arestare şi a cererii de urmărire internaţională pentru fostul deputat Sebastian Ghiţă.

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Ploiești au transmis sesizarea I.P.J. Prahova – Serviciul de Investigații Criminale către Înalta Curte de Casație și Justiție în vederea emiterii mandatului european de arestare și a cererii de urmărire internațională pentru inculpatul GHIȚĂ SEBASTIAN AURELIAN.

Potrivit sesizării transmise de organul de poliție, care execută mandatul de arestare preventivă emis la data de 05 ianuarie 2017 de Înalta Curte de Casație și Justiție, inculpatul nu a fost depistat până în acest moment.

Citește și: Ghita a reusit sa-l umileasca pe Ponta in ultima sa „dezvaluire”. Fostul premier s-a ales cu o imagine de fricos si las

Mandatul european de arestare este solicitat în vederea predării inculpatului, fiind aplicabil în țările Uniunii Europene, iar cererea de urmărire internațională este necesară în vederea predării inculpatului, fiind aplicabilă în țările ce nu fac parte din Uniunea Europeană.

Amintim că la data de 05 ianuarie 2017, la solicitarea procurorilor Direcției Naționale Anticorupție, Înalta Curte de Casație și Justiție a dispus arestarea preventivă a inculpatului GHIȚĂ SEBASTIAN AURELIAN pentru 30 de zile de la data depistării, în cauza în care acesta a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunilor de dare de mită (2 infracțiuni), cumpărare de influență, spălare a banilor, șantaj, folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informații ce nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații (2 infracțiuni) și conducerea unui vehicul fără permis de conducere

loading...

Be the first to comment on "DNA face noi PRECIZĂRI despre Sebastian Ghiţă: Cerere de ULTIMĂ ORĂ a procurorilor"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*