Doua turiste germane au fost ucise in Egipt, prin injunghiere

turisti hurghada

Un egiptean a injunghiat omorand doua turiste germane si ranind alte patru persoane vineri, la un loc de vacanta popular pe litoralul Marii Rosii, dupa ce a cautat straini pentru a-i ataca, au declarat oficiali si martori, potrivit Reuters.

Atacatorul a ucis doua femei germane si a ranit doi alti turisti la hotelul Zahabia din Hurghada, apoi a inotat pe o plaja invecinata pentru a ataca cel putin inca doua persoane, la statiunea Sunny Days El Palacio, inainte de a fi prins de personal si de a fi arestat.

Acesta a fost primul atac major asupra turistilor straini, dupa un an de cand a avut loc un asalt similar in aceeasi statiune.

“El a avut un cutit cu el si a injunghiat de cate trei ori pe fiecare in piept. Au murit pe plaja”, a declarat directorul de securitate al hotelului El Palacio, Saud Abdelaziz, pentru Reuters.

“A sarit un zid intre hoteluri si a inotat la cealalta plaja.”

Abdelaziz a declarat ca doi dintre cei raniti sunt cehi, iar ceilalti doi armeni, dar alti oficiali au declarat ca una dintre femei era rusa. Erau tratati un spital local. Ministerul de Externe al Cehiei a mentionat ca o femeie ceha a suferit un prejudiciu minor.

loading...

Be the first to comment on "Doua turiste germane au fost ucise in Egipt, prin injunghiere"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*