DRAGNEA ISI BATE JOC DE ROMANI? EXCLUSIV DC NEWS: Dăncilă și Dan, PROPUNERI PSD pentru funcția de premier

dragnea

Comitetul Executiv Național al PSD a început la ora 16:00, ședință în cadrul căreia liderii social-democrați decid ce nominalizare vor face pentru funcția de prim-ministru

Viorica Dăncilă, europarlamentar, și Carmen Daniela Dan, fost prefect de la Teleorman, sunt în pole position pentru numirea de către PSD pentru funcția de premier, informează surse DC News din cadrul ședinței.

Un material de Anemona Dascalu – DCNEWS.RO

Cine este Viorica Dăncilă

Vasilica Viorica Dăncilă s-a născut la 16 decembrie 1963, la Roșiorii de Vede din județul Teleorman și este membră a PSD din 1996. În perioada 2004-2008 a fost președinte al Organizației de Femei PSD Videle și consilier local în aceeași localitate. Din 2005 până în 2009 a fost președinte al Organizației Județene de Femei a PSD Teleorman și membru în Consiliul Național al PSD. Între 2003 și 2011 a fost președinte al Organizației PSD — Oraș Videle.

Citeste si:  PROPUNEREA LUI DRAGNEA pentru functia de PREMIER

În 2009, Viorica Dăncilă a fost aleasă pe listele PSD pentru un prim mandat de deputat în cadrul Parlamentului European. În 2013, a fost desemnată raportor din partea Parlamentului European pentru Bugetul pentru 2014 privind agricultura la nivel european.

În 2014, Viorica Dănicilă a fost aleasă pentru un nou mandat de europarlamentar, pe listele PSD. În 2015, eurodeputata a fost desemnată raportor din partea Grupului Alianței Progresiste a Socialiștilor și Democraților din Parlamentul European pentru rețeaua EURES, rețea al cărui scop este să stimuleze ocuparea forței de muncă.

Cine este Carmen Daniela Dan
carmen_daniela_dan_72497700

Carmen Daniela Dan a fost subprefect al judeţului Teleorman în perioada 15 iunie 2012- 13 martie 2014. Din 2002 până în iunie 2012 a fost consilier juridic şi director executiv în cadrul Consiliului Judeţean Teleorman.

loading...

Be the first to comment on "DRAGNEA ISI BATE JOC DE ROMANI? EXCLUSIV DC NEWS: Dăncilă și Dan, PROPUNERI PSD pentru funcția de premier"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*