DRAMA! Actorul din grupul Divertis, care juca rolul “Sorin Oprescu”, are cancer. Concert caritabil pe 17 septembrie

DIVERTIS OPRESCU

Unul dintre membrii binecunoscutului grup Divertis trece prin momente extrem de grele. El se lupta cu o boala cumplita, cancerul.
A facut o tara intreaga sa rada, dar acum trece prin momente foarte grele. Ciprian Fanaca, cunoscut drept Fachiru’ din cadrul grupului Divertis, este bolnav de cancer.

FANACA DIVERTIS
Boala i-a fost descoperita in urma cu doi ani. Artistul a urmat diverse tratamente si a suferit numeroase interventii chirurgicale. Toate acestea l-au costat foarte multi bani, astfel ca actorul a ajuns la sapa de lemn.
Colegii din grupul Divertis, dar si alte personalitati din showbiz-ul romanesc au decis sa-l ajute printr-un concert caritabil.

Cancerul, o boală nemiloasă, descoperită în urmă cu aproape doi ani, i-a luat puterile dar nu şi speranţele, deşi rezultatele nu sunt tocmai îmbucurătoare.

Cumplita maladie de care suferă nu-l împiedică pe artistul de 55 ani, care, datorită glumelor sale, a avut probleme chiar şi cu securitatea comunistă, să încerce să spere la o viaţă normală, să poată avea grijă de copilul său.

Din păcate, tratamentele şi intervenţiile chirurgicale l-au adus la sapă de lemn, iar viaţa lui depinde acum de voia lui Dumnezeu şi de mila prietenilor, care fac mari eforturi să-i aline suferinţa.

Cei care l-au aplaudat în cariera sa de peste 30 de ani, pot sprijini viaţa şi medicamentaţia actorului prin donaţii în contul RO 03 INGB 0000 9999 0458 3331, SWIFT: INGBROBU şi paypal: fachiru@gmail.com, ori participând la concertul cartiabil care va avea loc pe 17 septembrie, ora 20.00 (grădina din spatele Casei de Cultură a Studenţilor din Bucureşti).

Vor fi alături de Ciprian Fanaca, Mircea Vintilă, Mircea Baniciu, Teo Boar, Vladi Cnejevici, Marius Baţu, Radu Captari, Dan Iliescu (Timpuri Noi), grupul Gandidos ori fostul său coleg din Divertis, Cristian Greţcu.

loading...

Be the first to comment on "DRAMA! Actorul din grupul Divertis, care juca rolul “Sorin Oprescu”, are cancer. Concert caritabil pe 17 septembrie"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*