Dupa STEAUA – ASA 1-1, Becali a pornit apocalipsa: “Îl readuc pe Ţucudean! De vină e Rădoi! Echipa nu are caracter

GIGI-BECALI-FANE-224

Gigi Becali s-a declarat dezamăgit de jocul prestat de Gregory Tade şi a anunţat că-l va readuce la echipă pe George Ţucudean, care a fost dat afară.

“N-am avut caracter deloc în joc. Ţucudean e mult mai bun decît Tade. Mîine îl aduc înapoi la echipă. Îmi pare rău că l-am dat afară. Mîine îl readuc”, a spus Gigi Becali.

Patronul Stelei a ieşit supărat după meciul terminat la egalitate de Steaua cu ASA, scor 1-1.

“Doar Rădoi e vinovat. Mirel e cel mai bun antrenor, dar nu ştie să motiveze echipa. Cred că îi cocoloşeşte la pauză. Rădoi are susţinerea mea pînă la infinit, dar echipa nu are caracter”, a adăugat Becali.

La televiziunea Dolcesport, Basarab Panduru a comentat situația cu readucerea lui Țucudean: “Aud de la toată lumea că Mirel Rădoi are foarte multă personalitate, eu nu-l cunosc. Eu zic că Rădoi pierde toate lucrurile astea, toată imaginea, dacă acceptă să vină Țucudean la echipă. Cred că este cu un picior afară din Ghencea, dacă Gigi trece peste capul său și îl aduce pe atacant la echipă”.

“Vom vedea mîine ce se va întîmpla cu Țucudean”, a explicat Rădoi la conferința de presă.

www.gsp.ro

loading...

Be the first to comment on "Dupa STEAUA – ASA 1-1, Becali a pornit apocalipsa: “Îl readuc pe Ţucudean! De vină e Rădoi! Echipa nu are caracter"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*