EXCLUSIV REALITATEA.NET: Udrea, Ciutacu şi baronul Nicuşor Constantinescu, întâlnire de taină la Mamaia

image

Elena Udrea, Nicuşor Constantinescu şi Victor Ciutacu s-au întâlnit la Mamaia.
Elena Udrea, aflată sub control judiciar pentru fapte de corupţie, jurnalistul RTV, Victor Ciutacu, şi preşedintele suspendat al CJ Constanta, Nicuşor Constantinescu, de asemenea aflat sub contrul judiciar pentru fapte de corupţie, s-au delectat la hotelul By Tony din Mamaia o seară întreagă, acolo unde au fost surprinşi de sursele REALITATEA.NET.

Surse au declarat în EXCLUSIVITATE pentru REALITATEA.NET că jurnalistul Victor Ciutacu de la România TV, televiziunea lui Sebastian Ghiţă, deputatul cercetat pentru fapte de corupţie, Elena Udrea, aflată sub control judiciar pentru fapte de corupţie, şi Nicuşor Constantinescu, preşedintele suspendat al CJ Constanţa, de asemenea, aflat sub control judiciar pentru fapte de corupţie, s-au întâlnit în taină pe terasa hotelului By Tony din Mamaia.

Întâlnirea dintre cei trei din această seară (vineri 31 iulie – n.n.) este cel puţin dubioasă, în condiţiile în care Nicuşor Constantinescu şi Elena Udrea se află sub control judiciar în dosare în care sunt acuzaţi de fapte de corupţie, dar şi ţinând cont de răspunsurile date de jurnalist şi fostul ministru al Turismului.

De ce este negată întâlnirea de azi?

Contactat telefonic, Victor Ciutacu a negat categoric întrevederea. “Este o informaţie eronată, nu m-am întâlnit cu nimeni”, a declarat jurnalistul.

Elena Udrea susţine, de asemenea, că nu a avut loc nicio întâlnire, dar că şi dacă s-ar fi văzut cu Ciutacu şi Constantinescu, acest lucru ar fi fost o chestiune privată. “Despre ce vorbiţi? Tocmai am ajuns de la Bucureşti în Năvodari… În altă ordine de idei, dacă m-aş fi întâlnit, ar fi fost o chestiune privată”, a spus fostul ministru al Turismului.

Ulterior, la ora 23.00, un angajat al hotelului By Tony ne-a confirmat faptul că cei trei se află pe terasa resortului.

Elena Udrea şi Nicuşor Constantinescu s-au mai văzut “la o cafea” şi pe 7 iulie, atunci când li s-au alăturat şi Radu Mazăre şi Sorin Strutinsky, cercetaţi şi ei sub control judiciar pentru fapte de corupţie. Atunci, însă, fostul ministru al Turismului nu a negat întâlnirea cu cei trei.

Referitor la Victor Ciutacu, şi el este recidivist în ceea ce priveşte întâlnirile cu fostul ministru Elena Udrea. Jurnalistul a dezvăluit, pe 22 mai 2015, perioada în care Udrea se afla în arest la domiciliu, că a vizitat-o pe aceasta. Ciutacu şi-a motivat vizita prin negocierea unui interviu.

Elena Udrea este cercetată sub control judiciar în dosarul “Gala Bute” în care este acuzată de abuz în serviciu şi luare de mită. Fostul ministru al Turismului a stat în arest la domiciliu din data de 7 mai 2015. Magistraţii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) au dispus înlocuirea măsurii arestării preventive cu cea a controlului judiciar, după ce Curtea Constituţională a hotărât că dispoziţiile articolului 222 din Codul de procedură penală încalcă legea fundamentală, întrucât nu este precizată durata maximă a arestului la domiciliu în procedura de cameră premliminară şi în cursul judecăţii în primă instanţă.

Elena Udrea este urmărită penal şi în dosarul “Microsoft”, cauză în care a fost arestată preventiv din 11 februarie până în 17 februarie, când instanţa a înlocuit măsura cu arestul la domiciliu. Udrea a stat în arest la domiciliu până în 25 februarie, când a fost arestată preventiv în dosarul “Gala Bute”.

Constantinescu, 17 infracţiuni

Nicuşor Constantinescu a trecut recent printr-un nou termen de judecată în dosarele în care este acuzat de fapte de corupţie. Magistraţii Tribunalului Constanţa au respins, miercuri, 29 iulie, ca fiind nefondate, cererile formulate de preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa de revocare a controlului judiciar sub care acesta se află în dosarul Centrul Militar Zonal şi dosarul privind finanţarea cluburilor sportive.

Prin decizia instanţei, Constantinescu rămâne în continuare sub control judiciar, cu mai multe interdicţii printre care cele cu privire la a-şi exercita mandatul de preşedinte al CJ şi de a comunica cu angajaţii CJ şi consilierii judeţeni.

Nicuşor Constantinescu le-a cerut judecătorilor revocarea controlului judiciar în cele două dosare şi să îşi poată exercita funcţia publică, dar şi să i se permită să participe la priveghiul şi înmormântarea consilierului judeţean PSD Nicolae Fronescu, cel care a murit marţi după ce s-a aruncat de la etajul zece al unui bloc aflat în construcţie.

Preşedintele suspendat al CJ Constanţa, Nicuşor Constantinescu, este judecat sub control judiciar în dosarul privind subfinanţarea Centrului Militar Zonal şi într-un alt dosar referitor la finanţarea ilegală a cluburilor sportive. El este acuzat de procuroii DNA de săvârşirea infracţiunilor concurente de abuz în serviciu (trei infracţiuni, dintre care două în formă continuată), constituire a unui grup infracţional organizat, coruperea alegătorilor (două infracţiuni), conflict de interese (10 infracţiuni, dintre care cinci în formă continuată) şi tentativă la abuz în serviciu, în formă continuată.

Sursa: REALITATEA.NET

loading...

Be the first to comment on "EXCLUSIV REALITATEA.NET: Udrea, Ciutacu şi baronul Nicuşor Constantinescu, întâlnire de taină la Mamaia"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*