EXCLUSIV REPORTER VIRTUAL: S-a semnat! Bobby Păunescu a cumpărat Studiourile MediaPRO, care se vor numi Studiourile București

bobby-paunescu

Adrian Halpert

bobby paunescu media proEXCLUSIV. O tranzacție pe marginea căreia s-au purtat negocieri timp de mai multe luni de zile a fost încheiată și parafată vineri, potrivit surselor noastre.

CME, compania-mamă a PRO TV în România, a vândut studiourile MediaPRO de la Buftea, cel mai mare studio de film din Europa Centrală și de Est.

Cumpărătorul este un grup româno-american, format din producători de film importanți, în frunte cu Bobby Păunescu – foto sus (producător și regizor), care este și co-acționar la postul B1 TV. Alături de el, Donald Kushner este coproprietar al Chinese Theatre din Hollywood și un cunoscut producător, care are la activ filme ca „Monster”, cu Charlize Theron, în rolul principal, producție premiată cu Oscar.

O mișcare importantă va fi, potrivit surselor noastre, schimbarea numelui studiourilor de la Buftea, de fapt o revenire la numele vechi, anterior deținerii lor de către compania PRO, respectiv „Bucharest Film Studios”.

La Buftea lucrează acum în jur de 300 de angajați permanent.

Bobby Păunescu (40 de ani) este om de afaceri, producător și regizor. Deține casa de producție Mandragora împreună cu Anca și Cristi Puiu. El este de asemenea co-proprietar (50%) al postului de televiziune B1 TV, de a cărui lansare în 2001 s-a ocupat personal.

Vom reveni în curând cu detalii privind tranzacția.

loading...

Be the first to comment on "EXCLUSIV REPORTER VIRTUAL: S-a semnat! Bobby Păunescu a cumpărat Studiourile MediaPRO, care se vor numi Studiourile București"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*