EXPLOZIV! VANGHELIE: “Ponta e cu Bobeică, cel care stătea la Paris. Bobeică e declarat gay oficial” (stiripesurse.ro)

vanghelie breaking

Afirmaţii şi acuzaţii extrem de grave la adresa fostului premier, Victor Ponta şi a europarlamentarului Monica Macovei. În direct la România TV, la emisiunea lui Victor Ciutacu, fostul primar al sectorului 5, Marian Vanghelie a devoalat un episod incredibil cu Monica Macovei în prim plan. Acesta s-ar afla în dosarul SIPA pe care l-ar avea fostul ministru al Justiţiei.

Citește și: Jelena Ostapenko și-a făcut strategia pentru finala cu Simona Halep: “Așa trebuie să joc ca să câștig”

“Eu vă spun exact că Monica Macovei şi Victor Ponta au dosare la SIPA. Macovei era într-un taxi, consuma alcool în taxi, se pare că se întâmplau şi alte lucruri, un pieton a trecut pe stradă şi a întrebat-o dacă nu îi e ruşine. Ăştia au condus justiţia română, nu e de râs. Făcea sex în maşină. Acel pieton a trecut, ea i-a spus câteva cuvinte urâte. taximetristul i-a dat un levier în căpăţână pietonolui şi s-a făcut dosar penal. Făcea sex cu taximetristul. Aştept să mă dea Ponta sau Macovei în judecată”, a spus Vanghelie.

Citește și: Cristian Boureanu, arestat preventiv pentru 30 de zile

Şi asta nu e tot. Acuzaţiile la adresa lui Victor Ponta sunt la fel de dure, dar mult mai controversate. Sunt legate de perioada în care fostul premier a stat în Franţa. “Ponta e cu Bobeică, cel care stătea la Paris. Bobeică e declarat gay oficial. Lucrează cu serviciile noastre şi cu cele din Franţa. L-a găsit Bobeică sub un pod, l-a îngrijit. Ce să vă mai spun, e prea mult”, a tunat Marian Vanghelie.

sursa: stiripesurse.ro preluare Romania TV

loading...

Be the first to comment on "EXPLOZIV! VANGHELIE: “Ponta e cu Bobeică, cel care stătea la Paris. Bobeică e declarat gay oficial” (stiripesurse.ro)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*