FABULOS! Ce “limbi” dadeau Adrian Nastase si Rodica Stanoiu in vremea comunismului

image

Jurnalistul de la Europa Libera, NC MUNTEANU a descoperit in TUNELUL TIMPULUI doua texte seenzationale semnate de catre fostul premier Adrian Nastase si fosul ministru de Justitie, Rodica Stanoiu in care acestia isi exprimau dragoatea fata de partid si de stat. Iata comentariul de pe facebook al lui NECULAI CONSTANTIN, iar in imagine puteti savura textele celor doi “comunisti” de incredere:

Bietul Adrian Năstase ! Să fii ridicol până la lacrimi pe post de Mafalda viitorului luminos al comunismului și să faci pârnaie ca un borfaș ordinar al capitalismului de cumetrie ! Ăsta destin ! Cât despre juna Rodică… Nici ăl mai prima versificator al regimului, nici Adrian Păunescu în persoană nu ar fi putut inventa ceva mai ridicol decât “Partidul, Ceușescu, România sprijină exemplar Crimonologia”.

loading...

1 Comment on "FABULOS! Ce “limbi” dadeau Adrian Nastase si Rodica Stanoiu in vremea comunismului"

  1. markwilliams | 08/07/2015 at 09:01 | Reply

    Sa facem lumina in adevarata cariera politica a lui Adrian Nastase !Un adevarat cal troian a introdus Ion Iliescu la guvernarea Romaniei !Cititi si aflati adevarul !V-ati iluzionat ca va conduce in CAPITALISM??? A fost cea mai buna unealta si cea mai credibila in plan extern pentru a convinge ca implementeaza acest sistem ,cind de fapt,el MIMA!Si inducea in resorturile institutionale capitalismul dirijat ,de tranzitie,cel de cumetrie!Un sistem care a ros din temelii increderea in justetea competitiei,a pietei libere, a valorii autentice a muncii si inteligentei..
    http://www.scritub.com/stiinta/stiinte-politice/ADRIAN-NASTASE-DE-ANI-DE-COMUN23511311.php

Leave a comment

Your email address will not be published.


*