FIERBERE mare în PSD: A fost convocat Comitetul Executiv Național al partidului

sarbu ponta

Social-democrații se mișcă. Un sms intern intrat în posesia stiripesurse.ro anunță convocarea Comitetul Executiv Național al PSD pentru Luni 8 iunie ora 15.00 la Sala Grupului parlamentar al PSD de la Camera Deputaților.

Sunt două mari ipoteze:

-Victor Ponta își anunță demisia și va solicita convocarea unui congres extraordinar al partidului pentru a rămâne în fruntea PSD

-Victor Ponta va cere vot de încredere și va merge până în pânzele albe în lupta cu DNA

www.stiripesurse.ro

loading...

1 Comment on "FIERBERE mare în PSD: A fost convocat Comitetul Executiv Național al partidului"

  1. markwilliams | 06/06/2015 at 12:55 | Reply

    Ce fel de partid este PSD??Imaginea sa este reprezentata prin lider.Prin Victor Ponta.Iar membrii de partid se arata a fi niste slugi obediente si umile.Ca sa iti aduci partidul prin nenumarate procese ,in salile de tribunal..sa faci manifestatii grandioase pe stadioane ,in cultul personalitatii..sa afisezi un nivel de trai la categoria lux..in timp ce majoritatea pesedistilor se zbat in nevoi..sa nu ai onoare si demnitate,sa nu ai morala si moralitate..sa pierzi alegerile prezidentiale..sa fi in final acuzat de catre DNA …Iata LIDERUL..iata PARTIDUL..
    PSD-ul este un partid deviat de la normalitatea politica ,de la ideologia stingii..si are la baza IMPOSTURA.. PROSTIA..OBEDIENTA..
    Omagiati-l in continuare pe PERDANT!.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*