Fostul ginere al lui Băsescu a provocat un SCANDAL MONSTRUOS în Herăstrău

basescu craciun

Sida, neastâmpăratul fost ginere al preşedintelui Traian Băsescu, a iscat duminică dimineaţă un scandal monstruos în Herăstrău. Aflat într-o stare avansată de fericire, fostul soţ al Elenei Băsescu a tăbărât pe un arab, negustor de pietriş. Rezultatul: victima a scos speriată un pistol, iar Poliţia a intervenit după un apel la 112. Ambele tabere au ajuns la audieri.

Divorţul dintre Elena Băsescu şi celebrul Sida nu i-a luat prin surprindere pe apropiaţii celor doi. Problemele dintre ei erau arhi-cunoscute în anturajul lor. CANCAN.ro a dezvăluit aici unul dintre motivele despărţirii. Un alt motiv ar fi că fostul ginere al lui Traian Băsescu devenea adesea recalcitrant (deocamdată, în lipsa unor probe nu putem spune şi de ce!). Erau zile când nimeni nu se putea înţelege cu el. Dar efectiv nimeni! Aşa s-a ajuns la ”ruptura” dintre el şi Eba. Lucrurile nu s-au îmbunătăţit între timp, ba, mai mult, prietenii susţin că, după divorţ, Sida este de nerecunoscut. În aceste condiţii, fostul soţ al Elenei Băsescu şi noua lui gaşcă de prieteni, printre care şi iubita lui Sida, o chipeşă juristă, au făcut sâmbătă seară turul barurilor prin Bucureşti. Au consumat în mai multe locuri, iar după miezul nopţii, au plecat de la ”Biutiful” către NUBA. Erau toţi cu mare chef, dar mai ales… Sida! La NUBA, gaşca fostului ginere al lui Băsescu a ieşit repede în evidenţă. Recalcitrant din cale afară, Sida s-a luat la ceartă cu toţi din jurul lui, iar în momentul în care bodyguarzii l-au invitat să părăsească localul, a intervenit şi chipeşa juristă care a spart un pahar de masă! Grupul gălăgios a fost mutat, discret, afară, unde avea să se petreacă partea a II-a a scandalului. Pe aleea din faţă de la NUBA, Sida a tăbărât nervos pe un arab, Kamal Hakmi, cunoscut în oraş că are mai multe afaceri cu pietriş, dar e şi dezvoltator de proiecte imobiliare. Prins la mijloc, Kamal a scos un pistol şi l-a îndreptat către fostul soţ al Elenei Băsescu.
Înainte ca lucrurile să degenereze, un apel la 112 a calmat situaţia. Poliţiştii au apărut imediat, au ridicat arma, i-au legitimat pe Sida, dar şi pe ceilalţi scandalagii şi i-au luat la secţie unde au fost audiaţi absolut toţi. Arabul a povestit că a fost înjurat din senin de către grupul lui Sida (martorii n-au putut auzi/vedea prea multe întrucât era muzica la maximum şi o aglomeraţie de nedescris în zona localului), dar cert este că acolo unde se află fostul ginere al lui Băsescu e şi… sămânţă de scandal. Surse care au legătură cu ancheta ne-au mărturisit, culmea, că arabul riscă să sancţionat pentru ameninţare, iar Sida să scape cel puţin până la următorul scandal.

loading...

Be the first to comment on "Fostul ginere al lui Băsescu a provocat un SCANDAL MONSTRUOS în Herăstrău"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*