Fraudarea cu formulare! Sau mai bine zis cu lipsa lor

Probabil ca ati vazut pe canalele de stiri imagini cu romani disperati strigand “FORMULARE!FORMULARE!” in fata unei sectii de vot care le refuza cel mai sfant drept al democratiei, votul. Poate cea mai pasnica si induiosatoare lozinca la adresa unui stat birocrat si smecher care si de data asta a mai inventat un truc parsiv.

Fara indoiala, sunt suspiciuni mari de frauda, nu neaparat prin metodele clasice: turism electoral sau mortii care voteaza. Nici macar prin celebrul soft. Autoritatile trebuie sa raspunda pentru faptul ca foarte multi romani nu si-au putut exercita dreptul de vot din cauza numarului mic de formulare pentru votul pe listele suplimentare. Cine a decis numarul formularelor pentru listele suplimentare si ce algoritm s-a luat in calcul? Autoritatile trebuie sa raspunda de proasta comunicare la nivelul sectiilor de votare, unde nu se stia ca in locul formularelor tipizate se puteau folosi si declaratii scrise de mana pe propria raspundere.
Autoritatile trebuie sa raspunda pentru bataia de joc la adresa romanilor din Diaspora care au stat la cozi infernale, dupa ce au strabatut sute de kilometri pe propria lor cheltuiala.

Vom reveni cu informatii pe www.hotinfo.ro

loading...

Be the first to comment on "Fraudarea cu formulare! Sau mai bine zis cu lipsa lor"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*