Generalul Degeratu: „Exodul refugiatilor este organizat ca o DIVERSIUNE”. Cine a pus la cale totul

-

Fostul sef al Marelui Stat Major al Armatei Romane, Constantin Degeratu, afirma ca exodul refugiatilor ar fi de fapt o „diversiune”, menita sa acopere implicarea tot mai mare a Rusiei in Siria.

Intrebat cum vede numarul de peste 6.000 de refugiati pe care va trebui sa-i gazduiasca Romania, Constantin Degeratu a spus: „Vedeti ce ne-a facut presedintele Putin? Discutam aproape nimic, asa in general,. 6.000 de refugiati – cifra n-are nicio relevanta, ca sa fim sinceri. Dar (Putin) a rezolvat problema: Europa se bate si se cearta pe aceasta problema a refugiatilor. Iar noi, Europa, facem niste greseli colosale”, a adaugat Constantin Degeratu.

„Deci, ca sa vina 6.000, ar trebui cumva adusi cu forta, cu catuse, pentru ca nu vrea nimeni sa vina in Romania – incalcand principii primare ale acelei primiri. Ar trebui cumva incarcerati, pentru ca daca au fost adusi intr-un loc, aici, in Romania, la Botosani sa zicem, si nu vor sa stea acolo si vor pleca din nou spre granita cu Ungaria, ce le pot face autoritatile romane? Daca se aplica regimul de imigranti, aici ar fi trebuit clar aplicat, pentru toti, un regim prezumtiv de refugiati de razboi, de exemplu, ceea ce inseamna gazduirea in tabere de refugiati controlate, mentinerea acestor tabere pana cand se termina criza care a generat aceasta chestiune si eventual ajutorarea acestor oameni: sa se pregateasca, sa se inarmeze, sa mearga sa-si elibereze tara!”

„Greu de imaginat – arata Constantin Degeratu – de ce soldatii americani ar trebui sa moara pentru libertatea Siriei , iar jumatate de milion de barbati buni de lupta ar trebui sa astepte sa fie eliberati de soldati americani sau romani sau britanici. E de neinteles lucrul asta. Identitatea socio-politica a unei natiuni, a unei comunitati, necesita clar o atitudine de pastrare a ei, adica o lupta pentru ea. Nu inteleg de ce ar trebui sa fie eliberata Siria de ‘Statul Islamic’ de catre americani, iar acesti barbati sirieni – inteleg refugiul femeilor si copiilor – apti de lupta, bine educati, nu se organizeaza in Turcia, in Romania, in Bulgaria, nu cer arme, nu fac un guvern in exil si nu se duc acasa sa-si elibereze tara. Asta ar fi logica lucrurilor, daca ar fi natural exodul. Nu este natural, este organizat bine, ca o diversiune, pentru a acoperi aceste miscari strategice expansioniste ale Rusiei!”, a conchis generalul Constantin Degeratu la Digi24.

Generalul crede ca o partitie a Siriei intre marile puteri este iminenta. Aceasta este miza discutiilor pe care le vor avea presedintii Obama si Putin, nicidecum Ucraina, cum sustine Administratia americana.

sursa aktual24.ro

loading...

Be the first to comment on "Generalul Degeratu: „Exodul refugiatilor este organizat ca o DIVERSIUNE”. Cine a pus la cale totul"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*