Ghita a reusit sa-l umileasca pe Ponta in ultima sa „dezvaluire”. Fostul premier s-a ales cu o imagine de fricos si las

PONTA

In cea mai recenta inregistrare difuzata la Romania TV, Sebastian Ghita s-a straduit sa il victimizeze pe Victor Ponta, sustinand ca acesta a fost „santajat” de Florian Coldea, insa a iesit pe invers. Victor Ponta apare ca un premier las, fricos, care cedeaza la amenintari pentru a nu pierde pozitii importante.

Citeste si:SORINA MATEI dezvaluie strategia lui SEBASTIAN GHITA

Ghita sustine ca Ponta a numit-o pe Kovesi in fruntea DNA in urma amenintarilor lui Coldea. Acesta i-a fi spus fostului premier ca ii va anula o vizita in Statele Unite daca Laura Codruta Kovesi nu este numita sefa a DNA.
„Ce nu s-a spus public pana acum e faptul ca Victor Ponta a fost santajat pentru a o numi pe Laura Codruta Kovesi. Practic, in fata mea Florian Coldea i-a spus ca daca nu o va numi pe Laura Codruta Kovesi la DNA, atunci vizita pe care Ponta o avea programata in America, pentru a se intalni cu Biden sau cu Obama va fi anulata. Mai mult, lui Victor Ponta i s-a spus ca anuntul cu privire la anularea vizitei va fi facut in apropierea alegerilor prezidentiale, iar chestiunea aceasta il va distruge.

Toate aceste lucruri pot fi confirmate de Victor Ponta, Elena Udrea, dar si de catre Ion Cristoiu, citind jurnalul Elenei Udrea, si chiar de Traian Basescu. Documentul inaintat lui Traian Basescu cu propunerea de numire a Laurei Codruta Kovesi a fost scris la Guvern, pe calculatorul din secretariatul lui Victor Ponta. Am asistat la redactarea lui pe hartia oficiala si apoi am mers la vila SRI cu indicativul K2, unde se aflau Florian Coldea si Victor Ponta.

Vezi si: ULTIMA ORA. Sebastian Ghiţă aruncă România ÎN AER: Legături SECRETE cu Traian Băsescu, Florian Coldea și Udrea -VIDEO

Ponta ne spusese, Elenei Udrea si mie, la intalnirea pe care am avut-o la biroul sau „eu o sa o propun, dar am o parere proasta despre Kovesi. Sunt convins ca va executa ordinele celor de afara si ne va face dosare tuturor. Pe voi doi va va aresta primii”. Victor Ponta a avut dreptate. Laura Codruta Kovesi a incercat sa-i inlature din viata publica pe toti cei care, intr-un fel sau in altul au ajutat-o. M-am dus apoi cu documentul la Victor Ponta. L-am gasit cu Florian Coldea. Acesta a sunat-o pe Laura Codruta Kovesi si i-a spus sa vina imediat la Bucuresti.

Asa a fost numita Laura Codruta Kovesi”, a declarat Sebastian Ghita, intr-o inregistrare difuzata joi seara.

loading...

Be the first to comment on "Ghita a reusit sa-l umileasca pe Ponta in ultima sa „dezvaluire”. Fostul premier s-a ales cu o imagine de fricos si las"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*