GLUMA ZILEI TNR! Dan Voiculescu, executat silit: ANAF a scos la vânzare un cimpanzeu cu măsuță

După mai bine de un an de zile ANAF a terminat evaluarea bunurilor deținute de mogulul media Dan Voiculescu și a demarat procedurile de valorificare a acestora. Pe mai multe site-uri de specialitate au apărut anunțuri cu „licitație publică” pentru clădiri, birouri dar și un „cimpanzeu cu măsuță, foarte agresiv”.

Anunțul precizează că cimpanzeul trebuie scos cel puțin o dată la două zile la sală, pentru exerciții, și nu trebuie să-i arăți motocicliști sau pe Traian Băsescu pentru că dă în crize de furie. Pe de altă parte, dacă este luat cu binișorul și mângâiat pe creștet, devine imediat prietenos și te pupă în cur.

Tot printre anunțurile utilizatorului „anaf” de pe site-ul de vânzări apare și un „hidrocefal cu buze moi, îngrijorat de soarta țării”, care se vinde separat de cimpanzeu. Hidrocefalul este însă mult mai greu de întreținut, pentru că se hrănește doar cu excremente.

Sursa: TIMESNEWROMAN.RO

loading...

Be the first to comment on "GLUMA ZILEI TNR! Dan Voiculescu, executat silit: ANAF a scos la vânzare un cimpanzeu cu măsuță"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*