Halep, cu lacrimi în ochi! Prima reacţie a Simonei după ce s-a retras în finala Rogers Cup

halep

Jucătoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, duminică, după finala Rogers Cup, la care a abandonat din cauza unor probleme medicale, că îi pare rău că nu a putut să evolueze până la final, dar a adăugat că nu era posibil să continue.

“În primul rând vreau să o felicit pe Belinda (Bencic), a avut o săptămână extraordinară. Ai cucerit un titlu foarte important. Îmi pare rău că nu am putut să joc până la final. Nu era posibil să continui. Vă mulţumesc tuturor că aţi venit să mă susţineţi”, a spus Halep după finala cu Belinda Bencic.

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 2, a abandonat, duminică, finala turneului de categorie Premier 5 de la Toronto, disputată cu elveţianca Belinda Bencic, locul 20 WTA, la scorul de 6-7 (5), 7-6 (4), 0-3, meci în care a românca a acuzat probleme medicale.

Halep a renunţat după două ore şi jumătate de joc. Pe parcursul întâlnirii, românca a apelat de mai multe ori la interveţia personalului medical al turneului, pentru o accidentare la piciorul stâng, dar şi pentru o stare de rău general.

Următoarea competiţie la care va participa Simona Halep este turneul de la Cincinnati, tot din categoria Premier 5, care va începe luni. Jucătoarea din Constanţa este cap de serie numărul 3 şi va evolua direct în turul al doilea.

Campioana noastră a declarat: ”În primul set am simțit unele dureri musculare. Apoi, durerea s-a dus spre genunchi. În setul secund m-am simtit însă mai rău, aveam crampe la stomac, amețeli.

Nu sunt obișnuită să renunț și nu îmi place să abandonez în felul acesta. Dar de această dată a fost prea mult. Nu era o accidentare, ci corpul meu nu mai putea. Am decis prea târziu, totuși, cred că a fost prea târziu când am decis să abandonez.

Eu mă gândeam că am nevoie de un miracol să termin meciul. La 0-3 nu avea sens să mai continuu. Nu știu de ce am continuat să joc. Poate pentru fani, țipau încontinuu, mă încurajau să joc. Fanii strigau multe cuvinte în română. Chiar și arbitrul de scaun mi-a spus în română”.

loading...

Be the first to comment on "Halep, cu lacrimi în ochi! Prima reacţie a Simonei după ce s-a retras în finala Rogers Cup"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*