Imagini ȘOCANTE cu două tragedii: Cutremurul din 1977 și avionul prăbușit la Balotești / VIDEO

imagini socante

Agenţia Associated Press a făcut publice mai multe înregistrări de arhivă, iar printre acestea se numără şi filmări realizate în două momente cheie din istoria României: cutremurul devastator din 1977 şi prăbuşirea unui avion la Baloteşti, în 1995.

Efectele devastatoare ale cutremurului din 4 martie 1977 sunt prezentate pe larg într-un reportaj de 12 minute. “Centrul Bucureştiului arată ca un şantier uriaş, multe dintre cadavre sunt încă îngropate sub ruinele numeroaselor blocuri de apartamente care s-au prăbuşit. Acţiunea de salvare de desfăşoară cu o lentoare agonizantă, în căutarea oricărui semn de viaţă care ar putea să apară de sub dărâmături”, este o parte din descrierea reportajului.

Accidentul aviatic de la Baloteşti, în care şi-au pierdut viaţa 59 de persoane, a fost relatat şi el de AP, într-un reportaj video de aproape 4 minute. Iată cum a arătat acesta, la data de 31 martie 1995.

loading...

Be the first to comment on "Imagini ȘOCANTE cu două tragedii: Cutremurul din 1977 și avionul prăbușit la Balotești / VIDEO"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*