Incepe circul: Mircea Badea, reactie suburbana si amenintari violente: „Incepe apocalipsa pentru javre!”

badea2

Mircea Badea reactioneaza virulent si ameninta, cu un limbaj suburban, dupa decizia magistratilor in cazul patronului sau, Dan Voiculescu.

„Ne-am luat ostaticul inapoi! Incepe apocalipsa pentru javre!
A fost o uriasa suferinta pentru oameni care n-o meritau deloc. Acum va incepe suferinta pentru cei care o merita!”, a reactionat Badea pe contul sau de Facebook.

O reactie a avut si Mihai Gadea, care a vorbit „de cel mai mare proces politic vazut vreodata in Romania”, al carui artizan a fost Basescu.

”Decizia de astazi a instantei este una care nu are cum sa nu te bucure, dupa trei ani de cosmar, de iad, de decizie nedreapta. (…) Pe de alta parte, dupa aproape trei ani de zile, decizia de astazi nu poate sa te bucure pana la urma foarte tare pentru ca din viata unor oameni au fost furati niste ani, intr-un mod nedrept, de catre un procuror care este acuzat de fapte grave de coruptie, de o judecatoare care a fost exclusa din magistratura de catre judecatorii din CSM, dupa ce Basescu si tot sistemul sau opresiv au facut ceea ce nu a facut nimeni in Romania in ultimii 27 de ani”, a spus Mihai Gadea, intr-o interventie telefonica la Antena 3.

Omul de afaceri Dan Voiculescu, condamnat la zece ani de inchisoare in dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare, va fi eliberat conditionat, au decis, marti, magistratii Tribunalului Bucuresti. Decizia este definitiva. Voiculescu a stat mai putin de 3 ani la inchisoare.

sursa aktual24.ro

loading...

Leave a comment

Your email address will not be published.


*