INCOMPETENTA PE BANI PUBLICI ! Comentatorii TVR, trimiși DEGEABA la finala Ligii. Au vorbit doar 17 minute!

image

TVR a cheltuit degeaba banii pentru deplasarea la finala Ligii Campionilor, dintre Barcelona și Juventus (3-1), desfășurată aseară la Berlin.

Delegația deplasată în Germania, în frunte cu comentatorii Emil Hossu-Longin şi Marian Olaianos putea foarte bine să stea acasă în condițiile în care TVR n-a fost în stare să asigure un canal de sunet pentru transmisiunea de la Berlin.

Astfel, cei doi comentatori au transmis în direct doar primele 7 minute din meci și ultimele 10 minute ale primei reprize. În rest, partida a fost comentată din studioul de la București cu greșeli majore, de un realizator evident nepregătit să facă față evenimentului.

Primele 7 minute nu s-a auzit aproape nimic pe post: comentariu cu ecou, pârâituri și hârâituri. 7 minute le-au luat celor de la TVR să-și dea seama că telespectatorii nu aud decât niște frânturi neinteligibile de comentariu. Apoi, a intrat vocea din studioul de la București invocând „motive tehnice” și cerând scuze publicului.

Promisiunea că legătura va fi refăcută cât de curând n-a putut fi ținută, astfel că Emil Hossu-Longin şi Marian Olaianos au mai revenit abia în minutul 35 al primei reprize.

După pauză, repriza a doua și festivitatea de premiere au fost comentate doar de la București, însă nimeni nu și-a mai cerut scuze, n-a mai explicat „problemele tehnice” și n-a mai amintit de cei doi comentatori din tribunele de la Berlin.

Este inexplicabil cum ditamai televiziunea publică nu poate testa înainte de partidă canalul de sunet și nu poate asigura o transmisiune bună din punct de vedere tehnic în condițiile în care meciul nu era transmis nici din Burkina Faso, nici din Patagonia, ci din inima Europei.

www.reportervirtual.ro

loading...

Be the first to comment on "INCOMPETENTA PE BANI PUBLICI ! Comentatorii TVR, trimiși DEGEABA la finala Ligii. Au vorbit doar 17 minute!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*