Incredibil! Dovezi care arată că Vadim Tudor a fost manevrat din exterior de servicii secrete (posibil CIA), pentru a contribui la răsturnarea lui Ceauşescu! Acum veţi înţelege mai bine “Revoluţia” din 1989!

Un articol interesant publicat pe site-ul lovendal.ro:

Faptul că Ceauşescu a făcut front comun împotriva Uniunii Sovietice în 1968, la invazia Cehoslovaciei de către ţările Tratatului de la Varşovia n-a fost o coincidenţă. Faptul că România a fost singura ţară din blocul comunist care n-a rupt relaţiile diplomatice cu Israelul, în urma războiului israeliano-arab din 1967, susţinând în acest fel poziţia Washington-ului, n-a fost din nou o coincidenţă. Faptul că România este vizitată de un preşedinte american, care ajunge în 1969 chiar la Bucureşti, în inima “lagărului comunist”… e clar că nici aici nu se poate vorbi de coincidenţă. Faptul că România s-a deschis la sfârşitul anilor 60 şi începutul anilor 70 către mari firme occidentale şi americane, colaborând strâns cu acestea, ar trebui să vă dea mult de gândit.

E clar, la sfârşitul anilor 60 şi în anii 70, România, deşi făcea parte din blocul comunist, a beneficiat de sprijinul masiv al Statelor Unite. României i-au fost împrumutate mari sume de bani (de la FMI, Banca Mondială, organisme controlate tot de SUA), cu ajutorul cărora ţara noastră s-a putut dezvolta industrial. În aceste condiţii, nu poţi să nu te întrebi dacă nu cumva Ceauşescu, în primii 10-15 ani, nu a fost cumva “omul americanilor”. Iar americanii şi-l doreau ca un “cal troian” pentru distrugerea URSS-ului.

Americanii s-au supărat pe Ceauşescu pentru că n-a vrut să ajute la distrugerea comunismului

Totuşi, la un moment dat s-a întâmplat ceva, care i-a determinat pe cei de la Washington să renunţe la Ceauşescu. Când s-a întâmplat acest lucru? La 13 ani de la venirea lui Ceauşescu la putere, în 1978. Iar acest lucru îl putem afla dintr-un text excepţional scris pe site-ul ioncoja.ro în 2013. Citez fragmente din acest text şi apoi îl comentăm împreună:

Acțiunea de lichidare a României a început în aprilie 1978, când Nicolae Ceausescu s-a dus la Washington și a fost primit de Jimmy Carter cu mare fast și cu un discurs fulminant (…) După ce i s-a facut acest uriaș elogiu pentru contribuția la prietenia dintre Israel și arabi, i s-a propus să devină un fel de cal troian, care să-i ajute pe americani să dărâme sistemul socialist. Ceaușescu, care era și naționalist, dar și comunist, (…) nici n-a vrut s-audă. Din acel moment, Statele Unite au trecut România pe lista de lichidare (…)

Legătura dintre fuga lui Pacepa şi supărarea americanilor

Foarte interesant e anul – 1978 – când SUA a hotărât că Ceauşescu nu mai este omul lor. Şi asta pentru că în 1978 a avut loc un mare eveniment în lumea serviciilor secrete: Ion Mihai Pacepa, șef adjunct al Departamentului de Informații Externe (spionaj) a României comuniste și consilier personal al președintelui Nicolae Ceaușescu, a fugit din ţară şi s-a dus în America. El era spion CIA şi probabil că a fost chemat înapoi de americani.

Ceauşescu nu putea fi dat jos din cauza evreilor!

Operațiunea „Osânda la moarte”, programată în 1978, la Washington, nu putea fi executată, câtă vreme Ceaușescu era marele prieten al Israelului. Pavăza redutabilă a lui Ceaușescu era politica lui față de Israel, statutul de om care, în războiul de șase zile, a ținut România alături de Israel, și cu care nu rupsese relațiile.

Aşadar, americanii îl doreau după 1978 pe Ceauşescu jos, întrucât el îi supărase. Dar acest lucru nu prea putea fi dus la îndeplinire, pentru că Ceauşescu era de partea evreilor, iar aceştia se ştie că au mare influenţă în politica de la Washington. Aşadar, tot ceea ce trebuiau să facă adversarii lui Ceauşescu era acela de a-i crea acestuia o aură de “antisemit”, pentru a provoca furia evreilor. Acest lucru îl putem citi şi din textul lui Ion Coja:

Schimbarea imaginii lui Ceaușescu într-un antisemit și patron de antisemiți a fost parte din vastul program de „distrugere a României” , dezvăluit în 1985, la Stuttgart! Prin urmare, despre Ceaușescu trebuia să se răspândească o altă imagine, că admite pamflete de tip legionar la adresa lui Moses Rosen, liderul comunităţii evreilor din România din acele timpuri! A venit apoi agentul CIA Mihai Pacepa și i-a făcut portret de antisemit în “Orizonturi roșii”. După care, Ceaușescu a fost predat pentru execuție.

De ce vroia să ţină Ceauşescu un Congres mondial al evreimii în 1990 în România?

Aşa cum scriam într-un articol publicat în noiembrie 2014 (O informaţie şocantă puţin mediatizată: în primăvara lui 1990, Ceauşescu ar fi trebuit să ţină la Casa Poporului un congres mondial al evreimii!), citind acelaşi scriitor Ion Coja, se pare că, dacă nu ar fi fost “revoluţia de la 1989″, iar Ceauşescu ar fi condus ţara în continuare, în primăvara lui 1990, la Bucureşti urma să se producă un eveniment care ar fi tăiat respiraţia întregii planete: o comisie forte numeroasă şi foarte selectă a evreimii mondiale, reprezentativă pentru toate marile organizaţii evreieşti din lume, inclusiv a statului Israel şi a Yad Vashem-ului, B’Nai Brith, Congresul Mondial Evreiesc (şi alte ONG-uri), urma să vină la Bucureşti, unde, în cadrul unei solemnităţi deosebite, cum pompă mare, să se prezinte semnele recunoştinţei evreilor de pretutindeni faţă de poporul român. Iar în primăvara anului 1990, s-ar fi sărbătorit astfel două evenimente: omagierea poporului român de către evrei şi inaugurarea Casei Poporului, cea mai mare clădire din lume, din punct de vedere al volumului. Dar, toate planurile au căzut odată cu “revoluţia” de la 1989. Ion Coja pretinde că a obţinut această informaţie direct de la Ion Ceauşescu, fratele preşedintelui.

Şi, ca să răspund la întrebarea din subtitlul de mai sus – De ce vroia să ţină Ceauşescu un Congres mondial al evreimii în 1990 în România? – răspunsul este următorul: pentru că Ceauşescu şi-a dat seama că, dacă avea sprijinul evreimii, nu mai putea fi dat jos de către americani.

Articol împotriva everilor scris de Corneliu Vadim Tudor în 1980

Dar, totuşi, în acelaşi timp, pentru ca adversarii lui Ceauşescu să-i facă acestuia o aură de antisemit, trebuiau să acţioneze. Aşa că, undeva prin 1980, a apărut faimosul articol “Idealuri”, publicat în presa românească, de către tânărul Corneliu Vadim Tudor, acesta atacându-i dur pe Moses Rosen, liderul comunităţii evreieşti din România şi pe evrei, în general. Cum în acele vremuri exista cenzura la greu, apariţia unui articol de genul acesta într-o revistă de atunci, însemna automat şi girul autorităţilor pentru poziţia din acel articol. În aceste condiţii, Ion Coja se întreabă dacă nu cumva textul antisemit al lui Corneliu Vadim Tudor nu a avut cumva girul unor servicii secrete, poate chiar legate de CIA.

Așadar, pentru ca Nicolae Ceaușescu să fie dat jos era nevoie de acordul evreimii mondiale! Era nevoie ca evreimea mondială să nu-l mai apere pe Ceaușescu! Drept care s-a pornit o acțiune subversivă orientată spre această țintă: stricarea relațiilor dintre Ceaușescu și evrei.

Vadim Tudor, autorul ascuns al textelor elogioase despre Ceauşescu

Apoi, Ion Coja mai vine cu o teorie foarte interesantă: faptul că în spatele textelor care făceau apologia cultului personalităţii al lui Ceauşescu s-ar fi aflat nimeni altul decât Corneliu Vadim Tudor. Citam din articol:

“Încă dinainte de 1990 am simțit că ceva nu este în regulă cu cultul personalității Ceaușeștilor. Era atât de deșănțat că oricine își dădea seama că produce un efect invers! Iar cel mai mult ne indignau textele care se rosteau la marile mitinguri și serbări, când se auzeau din spatele imaginilor cele mai ditirambice și mai absurde laude aduse familiei prezidențiale. Mereu m-am mirat și m-am întrebat cine dracu’ făcea acele texte! După 1990 am aflat că acele texte erau scrise de Vadim, care apare ca autor pe statele de plată ale CC al PCR. Ba mai mult, se implica cu elan și în regia pompieristică a acelor penibile înscenări, hăituindu-i pe bieții oameni adunați pe stadioane cu arcanul! Iar în final rezultând acele spectacole monstruoase care ne-au stricat ani de zile pofta de viață, iar lui Nicolae Ceaușescu i-au adus numai deservicii, numai înjurături unanime! Ceea ce s-a și urmărit de fapt!…”

Suntem pe deplin convinsi că a existat și această formă de sabotaj, de subminare a lui Ceaușescu: cultul personalității împins dincolo de orice limite ale bunului simț, ale comportamentului rațional. Îl acuz pe Vadim că a fost principalul autor al acelor texte supraîncărcate cu laude care ne întorceau stomacul pe dos, care ne-au făcut să ni se urască de Ceaușescu, să nu mai fim în stare să gândim nimic pozitiv despre bietul om!… Acesta este rezultatul colaborării lui Vadim la acțiunea de subminare și debarcare a lui Ceaușescu!

Aşadar, Vadim Tudor a scris acele texte despre Ceauşescu, pentru ca noi să prindem ură imensă pe Ceauşescu şi să ne dorim în acele vremuri să-l dăm jos.

Stocurile de carne, primul element al conspiraţiei “Revoluţiei” din 1989

În continuare, Ion Coja vine şi cu o altă dezvăluire-şoc. Faptul că în 1989, depozitele alimentare erau burduşite cu carne, care n-a fost scoasă pe piaţă în acel an, ci în 1990, după “Revoluţie”, pentru ca populaţia să fie orbită de efectul bunăstării “Revoluţiei”:

Carnea fusese dosită de cu vară și păstrată pentru a fi pusă la dispoziția populației imediat după căderea lui Ceaușescu! Ca o dovadă că timpurile s-au schimbat, că ne așteaptă tot belșugul! Era una din primele minciuni criminale ale lui Petre Roman!…

Vadim ştia că Ceauşescu va cădea!

Dar, revenind la Vadim Tudor, Ion Coja mai aduce un element care arată că acest politician şi pamfletar făcea parte din conspiraţia “Revoluţiei” de la 1989:

Vadim a colaborat la căderea regimului Ceaușescu și, ca orice colaborator la vârf, a știut și când se va produce evenimentul. Drept care în vara anului 1989, cu câteva luni înainte de tragicul (sic!) eveniment, Vadim și-a depus carnetul de membru al PCR… Și-a dat demisia din partid! Era un gest protestatar de neînțeles! Ce l-a apucat pe individ? Nu mirosea bine, a ceva curat! Nimeni nu l-a luat în serios și nici nu s-a făcut caz de asta.

Facem noi acum, întrebându-ne ce sens a avut acel gest! Pricepem ușor doar explicația: Vadim știa, i se spusese că Ceaușescu pică! De la cine aflase? De la cei cu care colaborase până atunci la căderea „dictatorului”! Vor fi fost indivizi care, ca și Vadim, și-au imaginat că Ceaușescu va fi debarcat și lucrurile, în rest, vor continua neschimbate în „punctele esențiale”! Va fi fost programat, prin acest gest, să intre și el la socoteală ca dizident al regimului?! I s-a spus/ordonat să facă acest gest sau l-a făcut de capul său? Oricum, cap prost a avut! Căci îl deconspiră azi ca părtaș la conspirația anti-ceaușistă, anti-națională!

Mulți vor fi participat la această conspirație convinși, ca și Vadim, că nu se face decât o schimbare la vârful ierarhiei de partid, cade Ceaușescu și tot CEPEX-ul, eventual! Cred că și Ion Iliescu s-a numărat printre acei fraieri. Nu și Petre Roman însă! Petre Roman a știut că urmează demolarea României! Și a fost instrumentul dedicat și inspirat al acestei acțiuni! Prin legătura sa superioară Brucan…

Încă o dată, foarte interesant textul lui Ion Coja, care demonsterază încă o dată că istoria din spatele cortinei e alta faţă de cea care ni se prezintă…

mai mult pe lovendal.ro

loading...

2 Comments on "Incredibil! Dovezi care arată că Vadim Tudor a fost manevrat din exterior de servicii secrete (posibil CIA), pentru a contribui la răsturnarea lui Ceauşescu! Acum veţi înţelege mai bine “Revoluţia” din 1989!"

  1. markwilliams | 01/10/2015 at 10:30 | Reply

    Ce porcarie!Admit ca Vadim a fost parte linga Iliescu si Roman la lovitura de stat din 1989..Ca stia de mult timp ce urmeaza..Dar sa ii ridici lui Vadim statuie pe tot felul de motivatii antiCeausescu este ridicol..Un bun motiv pentru Ion Coja sa isi manifeste antisemitismul ..Toata povestea este o inseilatura atit de stravezie si neconvingatoare incit ma mir ca ati preluat-o ca pe o monumentalka creatie..Va stricati reputatia …

  2. SZÉKELY Gyula | 08/10/2015 at 12:51 | Reply

    W.C. Tudor a fost manevrat din interiorul său PUTRED .

Leave a comment

Your email address will not be published.


*