EXCLUSIV!Informatii fierbinti de la votare!

Pana la ora asta au iesit mai multi romani la vot decat au facut-o la ultimele alegeri prezidentiale din 2009. Urbanul mai harnic decat ruralul, o alta premiera. Acuzatii de frauda electorala, destul de putine.
Daca la alsgerile trecute un rol important l-a jucat Diaspora, se pare ca de aceasta data hotarator va fi rolul jucat de mediul on-line. O mobilizare fara precedent pe retelele de socializare. Dupa 25 de ani de la Revolutie, a devenit din nou “cool” sa votezi. Se schimba profiluri, se dau lepse, se fac poze. Vorba lui Ponta: toata lumea are azi un smartphone. Si voteaza smart!
Cu fraudarea mai greu, pe motiv de poze, dar si pe motiv de frica, sectiile sunt monitorizate cu atentie de oameni ai legii.
Se vehiculeaza si primele cifre pe surse. Adevarata miza pare a fi diferenta dintre primii doi (PONTA SI KLAUS JOHANNIS) care se vor califica sigur in turul 2. O alta miza este locul al treilea cu un favorit cert Monica MACOVEI, promovata puternic in mediul on-line si votata de o anumita parte a publicului urban.

Vom reveni cu noi informatii fierbinti pe hotinfo.ro

loading...

Be the first to comment on "EXCLUSIV!Informatii fierbinti de la votare!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*