INREGISTRARE VIDEO cu FLORIAN COLDEA! Ghita explica de ce e “hartuit”.

coldeaghita

Sebastian Ghita a furnizat un nou episod al dezvaluirilor:

“În seara asta o să vă spun de ce cred eu că s-a ajuns aici. Realitatea este că am refuzat să predau Romania TV sistemului, procurorilor, serviciilor şi preşedintelui Iohannis.

Sistemul nu-şi doreşte o presă liberă. O piaţă media în care să concureze mai multe televiziuni. Antena 3 şi Romania TV au descris pe larg abuzurile din asa zisa cruciada anticoruptie bazată pe dosare falsificate. Sistemului nu-i plac judecătorii independenţi şi ziariştii care pun întrebări incomode. Sistemul vrea ca deciziile de la CEDO să rămână necunoscute oamenilor şi vrea să controleze canalele media. Practic, îşi doresc o societate în care adevărul nostru să nu mai poată fi spus, să existe doar adevărul lor.

Au impus un cult al fricii şi ţin în şah Guvernul si Parlamentul printr-o avalanşă de dosare. Unul dintre conflictele majore pe care le-am avut cu Coldea ţinea de discuţia despre dezvoltarea Romaniei, despre faptul că sunt blocate proiectele, că frica genereaza lipsa de fonduri europene, de faptul ca functionarilor le este teamă să mai ia orice decizie.

Citeşte şi:  Kovesi, primele declaratii despre acuzatiile lui Ghita. Vorbele sefei DNA au fost bruiate de urlete cu „Demisia!”

In februarie 2015 a fost oaspetele meu, la o vila a familiei de la Cheia. A venit cu familia sa. Am dovezi si am sa vi le arat.

loading...

Be the first to comment on "INREGISTRARE VIDEO cu FLORIAN COLDEA! Ghita explica de ce e “hartuit”."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*