Ion Cristoiu, despre Liviu Dragnea: ‘Vrea Guvern care să-l consulte public şi când merge la WC’

cristoiu

Războiul total din PSD dintre premierul Sorin Grindeanu şi preşedintele partidului, Liviu Dragnea e departe de a avea o finalitate. Şeful Camerei Deputaţilor a cerut demisia lui Grindeanu, dar acesta nici nu se gândeşte la aşa ceva. Jurnalistul Ion Cristoiu intervine în scandal şi îl critică dur pe şeful social democraţilor pe propriul blog.

Citeşte şi: GRIGORE CARTIANU: “Iliescu, pe urmele lui Vișinescu!”

“Ambiţia lui Liviu Dragnea este să aibă un guvern în care miniştrii, în frunte cu premierul, să-l consulte public şi când vor să meargă la WC. Cum să se ţteargă la fund, cu stânga sau cu dreapta? Guvernul Sorin Grindeanu a fost propus şi impus de Liviu Dragnea. Înainte de investire, Liviu Dragnea ne-a obosit să ne avertizeze într-una că e un Guvern al lui. Dragnea s-a străduit să prezinte Guvernul în frunte cu Sorin Grindeanu ca un simplu executant al indicaţiilor sale sub pretextul Programului de Guvernare. E o premieră în plan istoric, dar şi psihologic”, a spus Cristoiu.

Citeşte şi: SOCANT! Jurnalistul Rares Bogdan, LA UN PAS DE O CATASTROFA AVIATICA

Mai mult, jurnalistul i-a ironizat pe miniştrii din Guvern. “Până şi un pisoi, aflat în afara ipostazei de ministru, te zgârie dacă îl tragi de coadă. Imaginea propusă şi impusă de Dragnea era o aberaţie. Liviu Dragnea a vrut să arate poporului român că Guvernul e pentru el ca iobagii de pe vremuri pentru boier. Noul Guvern va fi şi mai supus încât nu va avea premier, miniştri şi secretari de stat”, a încheiat Cristoiu.

loading...

Be the first to comment on "Ion Cristoiu, despre Liviu Dragnea: ‘Vrea Guvern care să-l consulte public şi când merge la WC’"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*