IPOTEZA SOCANTA! S-ar fi descoperit tunelul secret prin care Hitler a scăpat la finalul celui de-al doilea război mondial, fugind în America de Sud! De 70 de ani suntem minţiţi că Hitler s-ar fi sinucis în buncărul său…

Noi descoperiri făcute sub Berlin susține teoria că Hitler a scăpat la sfârșitul celui de-al doilea război mondial, scrie site-ul The Express.com
Conform rapoartelor oficiale, liderul nazist Adolf Hitler și soţia sa, Eva Braun, s-ar fi sinucis în buncărul lui Hitler, pentru a preveni capturarea lor de către forțele sovietice care se aflau în 1945 în capitala Germaniei. Dacă acest lucru s-a întâmplat cu adevărat a fost întotdeauna o problemă extrem de controversată, deoarece corpurile lor au fost arse, iar mărturiile privind decesul celor doi au fost discutabile.
Acum, noi dovezi pun la îndoială și mai mult ideea că Hitler a murit în mai 1945 și sugerează în schimb ideea că el a scăpat de fapt din Germania și a continuat să trăiască restul vieții sale în America de Sud. De exemplu, într-o staţie de metrou din Berlin s-a descoperit un perete fals, care ar fi putut fi făcut parte dintr-o rețea de tuneluri subterane, pe care Hitler le-a folosit pentru a fugi din oraș, la sfârșitul războiului.
Într-o notă secretă al şefului FBI-ului, J. Edgar Hoover a a spus chiar că “oficialii armatei americane din Germania nu au localizat corpul lui Hitler şi nici nu există vreo sursă sigură care să spună cu siguranţă că Hitler este mort.”
O nouă serie de documentare de opt părţi, denumite “Vânarea lui Hitler”, care urmează să fie difuzate pe “History Channel” în 2 noiembrie 2015 vor descrie în detaliu ce s-a întâmplat cu Hitler la sfârşitul războiului.
Dacă Hitler a reuşit într-adevăr să scape de militarii sovietici din Berlin, atunci ar însemna că am avea parte de una cele mai faimoase evadări din istorie, iar dictatorul german a reușit, de asemenea, să-şi falsifice perfect propria moarte și să prostească întreaga lume.

sursa lovendal.ro

loading...

Be the first to comment on "IPOTEZA SOCANTA! S-ar fi descoperit tunelul secret prin care Hitler a scăpat la finalul celui de-al doilea război mondial, fugind în America de Sud! De 70 de ani suntem minţiţi că Hitler s-ar fi sinucis în buncărul său…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*