IPOTEZA SOCANTA! Sfinxul din Bucegi va fi mutat in altă locație

busteni1

By ZiardeBusteni.ro – Cristian Achim

Chiar dacă sună a SF este crunta realitate ! Sfinxul din Bucegi va fi mutat pentru că ”proprietarul” dorește să construiască cartiere rezidențiale, vile, hoteluri și cine mai știe ce.

Duminica, 25 octombrie, ora 18:00, va invitam sa descoperiti muntii nostri – taram de basm … intravilan!

Așa ceva vezi doar odată in viață !

Directorul Parcului Natural Bucegi declară :

” Proprietarul a spus că dacă-mi trebuie Sfinxul pot să mi-l mut in altă parte ” …

De vis urât !

Mă intreb și eu așa, a prost … Cum este posibil TOVARĂȘU’ Director să iți spună cineva așa ceva și tu să TACI ?

Până acum ar fi trebuit să vuiască presa, televiziunile, guvernul, UE, Natura 2000, toate pornite de la sesizarea TA , domnu’ Director, nicidecum pentru că te-a intrebat cineva din mass-media.

Dacă nu intreba nimeni vedeam cum găseam un anunț in locul Sfinxului din Bucegi – ”Sfinxul s-a mutat la Muzeul Satului din București ! ” sau și mai bine ” S-a mutat in curtea Primăriei Bușteni pentru a se putea oficia căsătorii”

Căsătorie-oficiată-la-Sfinxul-din-Bucegi-III

Din câte știu, ca să construiești in vârf de munte ai nevoie de Avizul Parcului Natural iar matale ești taman Directorul PNB, care ne vei spune că ”au existat presiuni” și a trebuit să fi de acord cu grozăvia.

Abia aștept să văd emisiunea România Te iubesc din 25 octombrie incepând cu orele 18.00 la PRO TV, poate vom afla și multe altele … 🙂 🙂 🙂 .

Până atunci puteți vedea mai multe detalii la următorul link : https://www.facebook.com/RoTeIubesc/videos/1180874301926948/

Vom afla multe ”noutăți” Duminică 25 octombrie de la ora 18.00 la România Te Iubesc la PRO TV

loading...

2 Comments on "IPOTEZA SOCANTA! Sfinxul din Bucegi va fi mutat in altă locație"

  1. Roman Adevarat | 25/10/2015 at 13:04 | Reply

    O sa fii asasinat…Toti cei care incearca sa mai vandalizeze sau sa distruga monumentele neamului Romanesc garantat va fii executat !Promisiune de la un luptator din legiunea straina….

    • Zamolxis | 27/10/2015 at 09:49 | Reply

      Da! Un astfel de nenorocit merita sa fie ucis! Dar nu oricum, ci trebuie sa beneficieze de un bonus: blesteme si chinuri greu de imaginat! Apoi incinerat si apoi aruncat acel praf la hazna.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*