Klaus Iohannis: Sunt singurul candidat ramas in cursa dispus sa garanteze independenta justitiei si statul de drept. Ii chem alaturi de mine pe toti romanii care vor ca legea sa fie lege

Candidatul Aliantei Crestin-Liberale la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, a declarat, duminica seara, dupa incheierea votului pentru turul intai, ca “De acum lupta se da intre mine si Victor Ponta. Sunt singurul candidat ramas in cursa dispus sa garanteze independenta justitiei si statul de drept. Ii chem alaturi de mine pe toti romanii care vor ca legea sa fie lege si nu vor ca toata puterea sa fie in mainile unui singur partid.”

Declaratiile lui Klaus Iohannis:

Am ramas doi candidati, eu si Victor Ponta.

Este evident acum pentru oricine ca romanii au de ales intre doua variante: Romania lucrurul bine facut –  o Romania normala, si o Romanie a lucrului prost facut, a minciunii, a scandalului.

De acum lupta se da intre mine si Victor Ponta.

Sunt singurul candidat ramas in cursa dispus sa garanteze independenta justitiei si statul de drept.

Ii chem alaturi de mine pe toti romanii care vor ca legea sa fie lege si nu vor ca toata puterea sa fie in mainile unui singur partid.

Rezultatul arata foarte clar ca romanii au votat corect.

Este regretabil sa observam ca din cauza proastei organizari a alegerilor, in tara si in straintate au ramas multi romani care nu au putut sa isi exercite dreptul la vot. Au ramas foarte multi oameni in diaspora in fata sectiilor de votare.

loading...

Be the first to comment on "Klaus Iohannis: Sunt singurul candidat ramas in cursa dispus sa garanteze independenta justitiei si statul de drept. Ii chem alaturi de mine pe toti romanii care vor ca legea sa fie lege"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*