Kovesi dezvaluie o nou viclesug al penalilor, menit sa compromita DNA: „Nu ne lasam hartuiti”. Ce spune despre amenintarile cu demiterea sa

kovesi

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, anunta ca se confrunta cu o noua situatie diversionista menita sa o compromita. Ea promite ca procurorii DNA nu se vor lasa hartuiti si isi vor face treaba in continuare.

„Se trimit mailuri false, ca si cum ar fi din DNA, se fac sesizari false la Inspectia Judiciara. Am primit o sesizare de la o persoana ca a primit un mail, de la un mail care continea numele meu… am si trimis-o la Parchetul general, sa se faca plangere.

Ne confruntam cu modificari ale legislatiei care ne afecteaza activitate. Este un asalt asupra noastra, este o presiune constanta. Suntem procurori si ne facem treaba. Sunt in procuratura de 22 de ani, saptamana trecuta am facut 22 de ani. Nu ne lasam intimidati, dar acest asalt nu se va termina niciodata. Cata vreme exista coruptie in Romania, vom avea si aceasta presiune asupra justitiei. Nu ne lasam hartuiti”, a declarat Kovesi la Europa FM.

Referitor la discutiile privind e eventuala demitere a procurorului sef al DNA si a procurorului general, Laura Codruta Kovesi a declarat „Viata nu se termina viata aici.”

loading...

Be the first to comment on "Kovesi dezvaluie o nou viclesug al penalilor, menit sa compromita DNA: „Nu ne lasam hartuiti”. Ce spune despre amenintarile cu demiterea sa"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*