Liviu Dragnea, unicul candidat, este noul presedinte al PSD. Prezenta la vot de 81,23%. Rezultatele finale vor fi anuntate luni

Alegerile interne pentru desemnarea noului presedinte al PSD s-au incheiat, duminica, in jurul orei 20:00, liderii partidului începând centralizarea finală a rezultatelor şi aşteptându-se la o prezenţă la urne de aproximativ 80%, potrivit unor surse social-democrate, citate de Mediafax. Rezultatele finale ale scrutinului intern vor fi anunţate luni.

Ora 22:30 Liviu Dragnea a anuntat, intr-o declaratie de presa televizata, ca este noul presedinte al PSD.

Ora 21:40 La scrutinul intern din PSD au participat 81,23% din membrii partidului, adica 435.172 de membri de partid din totalul de 535.699, a anuntat presedintele Comisiei Electorale Centrale a PSD, Florin Iordache, citat de Agerpres.

Liderii PSD se aşteaptă, potrivit datelor de care dispun la ora 20.00, ca prezenţa finală la urne să fie de aproximativ 80%. Estimările PSD arată că mai bine de 400.000 dintre cei aproximativ 532.000 de membri s-au prezentat la vot, fiind considerată de către social-democraţi o prezenţă “foarte bună”, potrivit aceloraşi surse.

Liviu Dragnea a anunţat că luni, în Comitetul Executiv Naţional, se va face o analiză a fiecărei filiale în parte cu privire la mobilizarea membrilor la vot, însă procesul va fi o “radiografie” a capacităţii de organizare a partidului şi nu va fi urmată de sancţiuni pentru filialele cu rezultate slabe.

loading...

2 Comments on "Liviu Dragnea, unicul candidat, este noul presedinte al PSD. Prezenta la vot de 81,23%. Rezultatele finale vor fi anuntate luni"

  1. DOMNULE DRAGNEA DE CE ATI MAI DERANJAT OAMENI CU MASCARADA VOTULUI,CIND ERATI SINGURUL CANDIDAT
    rusine ,rusine rusine sa va fie

  2. SZÉKELY Gyula | 12/10/2015 at 05:19 | Reply

    E jalnic noul PCR,
    La gunoi cu ei !

Leave a comment

Your email address will not be published.


*