Ludovic Orban, in cazul controlului la Rise Project: Solicitam demiterea de urgenta a sefului ANAF pentru incalcarea libertatii presei

ORBAN

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a reactionat si el in urma controlului ANAF la Rise Project, solicitand, intr-un comunicat de presa, “demiterea de urgenta” a presedintelui ANAF, “pentru incalcarea in mod grosolan a libertatii presei prin folosirea abuziva a unei institutii a statului impotriva unei publicatii de investigatii”.

Redam comunicatul PNL:

“Partidul National Liberal solicita demiterea de urgenta a presedintelui ANAF pentru incalcarea in mod grosolan a libertatii presei prin folosirea abuziva a unei institutii a statului impotriva unei publicatii de investigatii.

Un astfel de comportament este intolerabil in orice tara care garanteaza drepturile si libertatile fundamentale.

Nu putem considera drept o coincidenta descinderea reprezentantilor ANAF in redactia RISE Project, la cateva ore dupa anuntarea unor dezvaluiri despre presedintele partidului de guvernamant, liderul PSD Liviu Dragnea.

A tolera un astfel de comportament al unor institutii ale statului roman inseamna a tolera un precedent care aduce o grava atingere valorilor democratice, respectiv de a ceda in favoarea abuzului din libertatea de exprimare garantata de Constitutie.

De asemenea, solicitam demiterea reprezentantilor ANAF responsabili de dispunerea acestei masuri.”

loading...

Be the first to comment on "Ludovic Orban, in cazul controlului la Rise Project: Solicitam demiterea de urgenta a sefului ANAF pentru incalcarea libertatii presei"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*