IMAGINI SOCANTE! “CAINII” LUI PONTA SI COVRIGII DIN COADA

rtv

Ce se intampla astazi la televiziunea lui Ghita, numita rusinos Romania Tv, ne aminteste fara dubii de manipularile si diversiunile practicate de propagandele naziste si comuniste. Se trage din toate pozitiile si cu toate armele minciunii si ale dezinformarii: salarii si pensii taiate, Basescu la puscarie, clanuri tiganesti, extremisti maghiari si alte bazaconii.

“Cainii” lui Ponta au declansat vanatoarea de “basisti” care in viziunea lor sunt toti cei care nu voteaza cu Ponta. “Cainii” lui Ponta instiga la ura si la violenta, uitand ca presedintele lor e cel care, chipurile, uneste, sfidand CNA-ul si intreg poporul roman.

Insa, cea mai abjecta stire “fabricata” de RTV-ul rosu se refera la miile de eroi care ingheata la cozile din Diaspora pentru a-si exprima dreptul la vot. Zic ei, ca au “descoperit” la Londra niste indivizi dubiosi imbracati in salopete albastre care imparteau covrigi romanilor care stateau la coada sa voteze.
Ce crima odioasa! “Cainii” lui Ponta insinuau, probabil, ca acei romani care au strabatut sute de kilometri sa voteze ar fi putut sa-si vanda sufletul pentru un covrig.
Nu Romania Tv, voi nu sunteti romani!

Imagini socante aici

loading...

2 Comments on "IMAGINI SOCANTE! “CAINII” LUI PONTA SI COVRIGII DIN COADA"

  1. Nu va e rusine, dobitocilor… Oamenii aia au iesit sa voteze, indiferent cu cine, si s-au lovit de incompetenta unui guvern de abjecti. Nici nu sunteti in stare sa legati doua cuvinte si va numiti reporteri… “Astea sunt niste cozi de prostest” intradevar 🙂

  2. de protest***

Leave a comment

Your email address will not be published.


*