Marea spovedanie a brokerului fugar

cristian_sima

Marea Spovedanie a Brokerului Fugar poate castiga lejer titul de cea am controvesata carte a anului. Veti gasi in aceasta carte dezvaluiri cu adevarat explozive despre puternicii Romaniei si despre cum gandesc ei in intimitatea lor. Politicieni, securisti de ieri si de azi, moguli celebri, genii si cretini populeaza universul pestrit prin care a trecut brokerul fugar.

Cristian Sima e un fel de Forest Gump al Romaniei, prezent prin nu stiu ce minune, in cele mai fierbintini puncte de interes. Cristian Sima nu se fereste se niciun domeniu. Joaca bani pe bursa, se implica in politica si economie, sustine premieri si inventeaza guverne, barfeste cu serviciile secrete, investeste in mass-media si scrie foarte bine.

Viata lui Cristia Sima seamana cu un joc la bursa: un sir de suisuri si coborasuri, cand e-n pragul marii lovituri, cand ramane falit si o ia de la capat. Cristian Sima are destinul unui personaj dostoievskian.

Pentru orice credincios SPOVEDANIA este sincera, dar este Cristian Sima un om credincios?! Unii il considera un tzepar, dar lui prea putin ii pasa. Recunoaste ca a trait in ipocrizie si ca aceasta carte este revansa lui impotriva lumii care l-a judecat.

Un thriller pe care il puteti citi pe nerasuflate, o lectura obligatorie pentru ca sa intelegeti cu ce se mananca criza. Marea Spovedanie poate fi o excelenta lectura de vacanta, pentru ca este scrisa alert, cu mult umor si ironie.

Comandati cartea Marea spovedenie a brokerului fugar pe www.librarie.net, unde puteti beneficia in continuare de reduceri cu adevarat spectaculoase in catalogul lunii iulie.

loading...

Be the first to comment on "Marea spovedanie a brokerului fugar"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*