Marian Vanghelie se afunda si mai rau ! . Procurorii anticorupție au extins urmărirea penală: A comis 23 de INFRACȚIUNI

vanghelie breaking

Primarul suspendat al Sectorului 5 a fost scos din arestul Poliției Capitalei şi adus în faţa procurorilor DNA pentru audieri, în dosarul în care este acuzat de abuz în serviciu și luare de mită.
UPDATE. “S-a făcut o extindere a urmăririi penale, în sensul că i s-a explicat domnului primar mai în concret în ce constau învinuirile și practic am ajuns la situțtia în care este acuzat pentru opt infracțiuni de abuz în serviciu, opt infracțiuni de luare de mită și șapte infracțiuni de spălare de bani. Procurorii au simțit nevoia să expliciteze printr-o ordonanță de extindere în ce constau învinuirile aduse”, a declarat avocatul Cezar Bivolaru, la sediul DNA,potrivit Agerpres.

Avocatul a mai spus că Marian Vanghelie nu a dorit să dea declarații în fața procurorilor, însă va da întotdeauna declarații în fața judecătorilor.

Vanghelie a fost adus la sediul DNA la doar o zi după ce vărul său, Mircea-Sorin Niculae, cercetat și el în același dosar, ar fi făcut o serie de declarații în fața procurorilor pentru a obține plasarea sub control judiciar.

Potrivit Realitatea TV, avocatul lui Marian Vanghelie a precizat că nu are informații despre declaraţiile făcute de Niculae împotriva clientului său.

loading...

Be the first to comment on "Marian Vanghelie se afunda si mai rau ! . Procurorii anticorupție au extins urmărirea penală: A comis 23 de INFRACȚIUNI"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*