Mărturie cutremurătoare despre ultimele clipe din viaţa fostului avocat al lui Dan Adamescu, după ce s-a aruncat în faţa metroului

avocat adamescu

Avocatul fostului patron al Oţelului încă mai trăia după ce a fost lovit de metrou

Avocatul lui Dan Adamescu – fostul patron al Oţelului Galaţi – s-a aruncat anul trecut în faţa metroului. Martorii aflaţi atunci la faţa locului îşi amintesc că acesta a mai trăit câteva minute după ce a fost lovit de tren.

Una dintre cele mai misterioase sinucideri de anul trecut a fost cea a lui George Dumitru, care atunci era avocatul lui Dan Adamescu – un om de afaceri cu o activitate dubioasă la Oţelul Galaţi. Adamescu este anchetat pentru că ar fi dat mită unor procurori şi, în plin proces, George Dumitru s-a arunca în faţa metroului de la Universitate.

Într-un material realizat de vice.com, martorii îşi aduc aminte că acesta a mai trăit câteva minute după ce a fost lovit. Chinurile prin care a trăit au fost groaznice: Raluca Popescu, studentă, le-a povestit celor de la vice.com acele momente: „La Romană (n.r. următoarea staţie de metrou după Universitate) se auzea că încă trăieşte. S-a anunţat sprin staţie că e un caz de sinucidere şi lumea urla că întârziere. Apoi, doi studenţi au început şi ei să pună paie pe foc, că de ce s-a găsit ăla la amiază să se arunce, că vor întârzia”, şi-a adus aminte Raluca.

Miliardarul Dan Adamescu a preluat Oţelul în 2012, dar ceea ce avea să pară o lovitură pentru echipa de la malul Dunării s-a transformat într-un coşmar. Omul de afaceri a fost acuzat că a scos din conturile clubului mai multe milioane de euro, bani ce proveneau din bonusul pentru participarea în grupele Ligii Campionilor. În prezent, Oţelul Galaţi este în insolvenţă şi a retrogradat la finalul sezonului trecut.

loading...

Be the first to comment on "Mărturie cutremurătoare despre ultimele clipe din viaţa fostului avocat al lui Dan Adamescu, după ce s-a aruncat în faţa metroului"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*