Meciul CSU Craiova – AC Milan NU va fi televizat în România

craiova-milan-europa-league

O situație absolut incredibilă are loc din cauza meciului din Europa League dintre CSU Craiova și AC Milan. Oficiali oltenilor vor să dea tunul financiar cu acest meci și cer un preț considerat mult prea mare de către televiziunile doritoare să efectueze această transmisie.

Citește și: Gestul disperat al luptătorilor Stat Islamic: se costumează în femei şi se machiază, în încercarea disperată de a părăsi oraşul Mosul

Citește și: Tudor Chirilă reacționează în scandalul cu Ciutacu și Ciuvică: replică VIRULENTĂ a artistului

Reprezentanții clubului din Bănie nu cedează deloc la suma de bani pe care au cerut-o televiziunilor din România și asta după ce-au obținut la prima strigare 200.000 de euro din partea italienilor pentru transmiterea în direct a meciului de la Severin.

Surse media din piață au făcut dezvăluiri pentru Gazeta Sporturilor. “Au existat negocieri cu TVR, dar și cu Digi pentru televizarea meciului de joi seară cu AC Milan. Cei din Bănie s-au aruncat la o sumă foarte mare, 100.000 de euro pentru partida tur! Nimeni nu-și scoate o asemenea sumă din publicitate, chiar dacă joacă AC Milan! TVR-ul s-a retras imediat din negocieri și-a achiziționat meciul lui Dinamo cu Bilbao de pe Arena Națională, care începe cu jumătate de oră mai devreme. Digi a continuat tatonările, dar discuțiile dintre părți s-au blocat, oltenii nedorind să scadă din suma respectivă”.

Există totuși posibilitatea ca meciul să se vândă, dar abia cu o zi, două înainte și doar dacă oltenii scad din pretenții. “Dacă nicio televiziune din România nu cumpără drepturile, partida nu se va vedea la noi în țară, ci doar pe teritoriul Italiei. Asta înseamnă costuri suplimentare destul de mari pentru italieni, care trebuie să vină la Severin cu car de transmisiuni, camere și personal tehnic specializat”, spun surse din piață.

loading...

Be the first to comment on "Meciul CSU Craiova – AC Milan NU va fi televizat în România"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*