Mihai Morar sterge pe jos cu Nationala: “V-ati batut joc de un stadion plin, de o tara, de tricolor, de tatii care si-au luat copiii pe stadion, de Hagi, de Dobrin…”

image

Mihai Morar a lansat un atac dur la adresa fotbalistilor echipei de fotbal a Romaniei dupa meciul cu Finlada care s-a terminat la egalitate. “Sa va fie rusine”, a scris Morar pe pagina lui de Facebook. Prezentatorul tv este foc si para pe fotbalisti, si spune ca acestia nu merita sa poarte culorile Romaniei. “Nu ma intereseaza scorul. Chiar nu conteaza. Conteaza ca aceasta Nationala de ratati profesional nu merita sa poarte culorile Romaniei. Sa va fie rusine, mercenarilor, profiturilor. V-ati batut joc de un stadion plin, de o tara, de tricolor, de tatii care si-au luat copiii pe stadion, de Hagi, de Dobrin…
Voi nu jucati fotbal, voi sunteti profanatori de idealuri, niște betivi care urineaza pe statuile fotbalului romanesc… Sunteți groparii ultimei Sperante. Nea Puiu, Keseru, Maxim, Sanmartean, Papp, Chipciu, Popa…Voi nu meritati “Hai, Romania!”.

loading...

Be the first to comment on "Mihai Morar sterge pe jos cu Nationala: “V-ati batut joc de un stadion plin, de o tara, de tricolor, de tatii care si-au luat copiii pe stadion, de Hagi, de Dobrin…”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*