MIRCEA DINESCU: “Ion Iliescu a crezut pentru o clipă, la congresul PSD-ului, că participă la o şedinţă cu cadrele de nădejde ale muncitorilor de la Uzinele Semănătoarea”

DINESCU

PACIENTUL ENGLEZ

Ca un tăietor de stuf profesionist, care sprijinit în cosor are revelaţia că pe lume sînt prea puţine trestii gînditoare, Ion Iliescu a crezut pentru o clipă, la congresul PSD-ului, că participă la o şedinţă cu cadrele de nădejde ale muncitorilor de la Uzinele „Semănătoarea”, drept care a afirmat că partidul are o nevoie acută de intectuali.

Normal ar fi fost ca strungarii, sculerii-matriţeri, lăcătuşii-mecanici, tinichigiii, calfele şi ucenicii cu salopetele pătate de motorină, adică cheagul unui adevărat partid de stînga, să-l ovaţioneze pe tătuc şi să-i promită că vor urma linia trasată, înscriindu-se in corpore la seral şi la fe.fe, şi că, la sfîrşit de săptămînă, vor lua bilete cu preţ redus prin sindicat la Ateneul Român, să vizioneze opereta Plutaşii de pe Bistriţa, întru ridicarea nivelului cultural.

Cum în sală foşgăiau super-intelectualii socialişti cu cel puţin două facultăţi particulare la activ şi cu tezele de doctorat la brăcinar, evident că domnii doctori s-au uitat cu milă la Ion Iliescu, ca la pacientul englez căzut cu avionul pe acoperişul Universităţii „Maxim Gorki”.

catavencii.ro

loading...

1 Comment on "MIRCEA DINESCU: “Ion Iliescu a crezut pentru o clipă, la congresul PSD-ului, că participă la o şedinţă cu cadrele de nădejde ale muncitorilor de la Uzinele Semănătoarea”"

  1. NU STIU CE A CREZUT ILIESCU ,DAR STIU SIGUR CA AI AVUT MULT DE PROFITAT SI AI AJUNS SA FI MILIONAR,AR TREBUI SA FI ULTIMUL CARE VORBESTE

Leave a comment

Your email address will not be published.


*