Momentul penibil trăit de Simona Halep, în direct la TV: “Mi-a fost ruşine de ce am făcut. M-am şi închinat…” Ion Ţiriac a băgat-o imediat în şedinţă

tiriac-halep

Simona Halep nu a stat foarte mult pe gânduri în momentul în care a fost pusă să aleagă cel mai penibil moment al carierei. A patra jucătoare a lumii a nominalizat un episod petrecut la Indian Wells 2015, în optimile de finală, când a crezut că a câştigat deja meciul cu Karolina Pliskova, deşi tabela arăta doar 6-4, 5-3.

Un retur ratat de adversara sa la scorul de 6-4, 4-3 şi 40-30 a făcut-o pe Simona să se închine, să înceapă bucuria şi să meargă spre fileu, cu gândul la sferturile de finală, şi nu mică i-a fost mirarea când arbitrul a anunţat-o că mai are de jucat: “Sunt destul de fireşti aceste ieşiri la temperamentul meu, nu pot să zic că sunt sută la sută mulţumită de ceea ce fac pe teren, dar uneori îmi e greu pentru că aşa mi-e felul.

Am o chestie de care pot spune că mi-a fost ruşine de ce am făcut. La Indian Wells, când am jucat cu Pliskova, în anul în care am câştigat, era set şi 5-3 pentru mine şi am crezut că s-a terminat meciul. M-am şi închinat, tot.

Dar arbitrul zice că nu s-a terminat. La meciul respectiv era şi domnul Ţiriac în tribună şi după meci mi-a spus “Halep, trebuie să câştigi înainte şi după aceea te închini. Chiar m-am simţit penibil puţin, dar a fost o experienţă drăguţă, am râs cu echipa”, şi-a amintit Simona, într-un interviu acordat Digi Sport.

Din fericire pentru Simona, evenimentul cu pricina nu i-a perturbat traseul de la Indian Wells. Halep a reuşit să închidă atunci meciul în următorul game de serviciu, a învins-o apoi pe Carla Suarez Navarro (Spania), a profitat de abandonul Serenei Williams, iar în finală a trecut de Jelena Jankovic, în trei seturi, pentru a-şi asigura titlul.

loading...

Be the first to comment on "Momentul penibil trăit de Simona Halep, în direct la TV: “Mi-a fost ruşine de ce am făcut. M-am şi închinat…” Ion Ţiriac a băgat-o imediat în şedinţă"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*