Monica Anghel are probleme GRAVE de sănătate! Artista și-a amânat TOATE concertele

monica-anghel

După ce în urmă cu aproape două săptămâni a fost operată de urgență din cauza unei probleme mai vechi de sănătate, Monica Anghel și-a anulat toate concertele din următoarea perioadă.

Diagnosticul pus de chirurgii neurologi, cei care au şi operat-o pe artistă, a fost de dublă hernie de disc cu multiple fragmente, iar riscul a fost maxim. Externată de curând, Monica se află în perioada de covalescență și nu poate face aproape nimic.
“Sunt în perioada de convalescenţă, recuperarea mea va începe la o luna de la intervenţie. E greu, foarte greu, dar cu răbdare o să fie bine! Am avut medici foarte buni, cărora nu am cuvinte să le mulţumesc suficient. Soţul meu mi-a fost alături în spital, în toată perioada internării. M-a ajutat enorm şi atunci, dar şi acum de când am ajuns acasă. Băieţelul meu, Aviv, când a auzit ce am păţit a venit mai repede de la mare, unde era plecat cu părinţii mei, că să fie lângă mine. Mi-am anulat toate proiectele. Nu ştiu când o să revin”, a declarat Monica Anghel în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

loading...

Be the first to comment on "Monica Anghel are probleme GRAVE de sănătate! Artista și-a amânat TOATE concertele"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*