MONICA MACOVEI someaza APA NOVA sa dea banii inapoi consumatorilor inselati

monica-macoveihotinfo

Monica Macovei actioneaza virulent pe pagina de facebook in scandalul APANOVA:

Bucureștenii să fie despăgubiți de Apa Nova, iar cei care au aprobat majorări ilegale de prețuri să plătească
• Apa Nova să dea imediat înapoi bucureștenilor banii încasați prin majorări ilegale de prețuri. În același timp, Apa Nova trebuie să stabilească și să propună un preț corect pentru apă și canalizare. Bătaia de joc și furtul din buzunarul bucureștenilor trebuie să înceteze imediat. Apa Nova și-a crescut profitul din banii bucureștenilor.
Potrivit informațiilor publice, furnizate de jurnaliști și de procurorii DNA, (1) compania Apa Nova a majorat prețurile de 15 ori din anul 2000 și până acum, (2) aprobarea în Consiliul General al Primăriei București a majorărilor tarifului de alimentare cu apă, respectiv de canalizare, propus de Apa Nova, se făcea prin mituirea consilierilor generali, (3) “toți consilierii primesc sume de bani pentru votul acordat în cadrul ședințelor unde se aprobă proiecte cu miză patrimonială sau aflate în afara cadrului legal”(referat DNA).
Despăgubirea reală a cetățenilor care au plătit un preț majorat ilegal pentru apă și canalizare este obligatorie și urgentă în această situație, chiar și în lipsa finalizării anchetei și a unei decizii în instanță, precum și înaintea realizării auditului cerut pentru Primăria capitalei. Bucureștenii au plătit prețuri majorate nejustificat, potrivit referatului DNA, și nu trebuie să aștepte ani de zile restituirea banilor furați din buzunarele lor.
Rolul justiției este să sancționeze faptele penale, corupția din rândul administrației publice locale, al politicienilor și al managerilor care iau decizii împotriva legii.
Obligația companiei Apa Nova este să repună în matcă prețul real și corect al apei și canalizării și să stabilească și să plătească imediat sumele datorate fiecărui cetățean în parte. Regulile și legile sunt obligatorii atât pentru politicieni, cât și pentru oamenii de afaceri.
Onoarea și credibilitatea Apa Nova și datoria față de cetățenii Bucureștilor obligă Apa Nova să plătească imediat banii încasați prin majorări ilegale.
sursa foto – Ziarul Financiar, zf.ro

loading...

1 Comment on "MONICA MACOVEI someaza APA NOVA sa dea banii inapoi consumatorilor inselati"

  1. SZÉKELY Gyula | 05/10/2015 at 17:49 | Reply

    Păcat că această Doamnă Onorabilă nu a ajuns Preşedintele României .

Leave a comment

Your email address will not be published.


*