Neculai Constantin Munteanu: LA VREMURI NOI, ACEIAȘI BOI!

image

Malacul acromegalic Marius Manolache, deputat PSD, a reușit să intre în istoria prostiei și, concometent, și în istoria parlamentarismului românesc în ziua în care și-a explicat votul pentru pensiile speciale, și nerușinate, ale parlamentarilor. Pentru malac introducerea pensiilor speciale ar fi o ”chestiune de bun simţ”, deoarece ”nu putem să punem egalitate între un demnitar, înalt funcţionar public, care are o răspundere extraordinară şi un cetăţean normal, fie el muncitor, inginer, medic, şamd”.
În rest, coborâtul cu hârzobul din înalturile prostiei, este avocat, finul lui Victor Ponta, ceea ce spune multe, membru al Comisiei Juridice din Camera Deputaţilor, asta spune și mai multe, a cuvântat în Parlament doar la depunerea jurământului și, la fel ca naşul Ponta, a avut și el probleme la DNA, cu ceva falsuri în acte.
Mai zilele trecute, acest geniu pustiu al științelor juridice a avut și o inițițivă legislativă de o viclenile cum numai un gunoi pesedist poate fi în stare. Nu e nici o contradicție în termeni, PSD posedă o colecție întreagă de proști vicleni extrem de periculoși. Ei, și lui Manolache ăsta i-a fătat mintea un proiect de lege care ar fi dimunuat competențele completului de 5 judecători de la Înalta Curte de Casație și Justiție. Și, între altele, ar fi avatajat toți demintarii condamnți pentru corupție.
A fost nevoie de pledoaria președintelui Înaltei Curți, Livia Stanciu, care a explicat comisiei juridice că proiectul este discriminatoriu și neconstituțional. Supus la vot, proiectul a căzut cu zgomot.Și, pecetea democrației nostre originale, împotrivă proiectului vot și idiotul care l-a propus.
Să ne trăiești, Manolache. Ești bun. Aproape la fel de bun ca juriștii Dan Șova, Victor Ponta și alții ca ei. Pe care tu, hoțomane, ai cam vrut să-i faci scăpați.

loading...

Be the first to comment on "Neculai Constantin Munteanu: LA VREMURI NOI, ACEIAȘI BOI!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*