Noua incercare de intimidare a jurnalistilor de la Rise Project, care au scris depre afacerile dubioase ale sefului PSD in Brazilia

dragnea

Liviu Drgnea continua incercarile de intimidare a presei. Dupa ce a trimis ANAF-ul in redactiile care au scris despre afacerile sale dubioase, seful PSD face o plangere autoritatilor din Brazilia impotriva jurnalistilor de la Rise Project.

„Jurnalistii brazilieni care au investigat impreuna cu Rise afacerile transoceanice ale lui Liviu Dragnea & Co au confirmare de la Ministerul Afacerilor Externe din aceasta tara ca politicianul a adresat o plangere autoritatilor.

Ancheta noastra a aratat ca Dragnea a tinut permanent legatura si a calatorit in Brazilia impreuna cu administratorul si actionarul Tel Drum, Mugurel Gheorghias, desi acesta a declarat ca-l mai vede pe politician doar la televizor”, scriu pe Facebook jurnalistii de la Rise Project.

 

Jurnalistii de la Rise Project au publicat mai multe materiale in care sustineau ca Liviu Dragnea are afaceri in Brazilia si ca viziteaza des aceasta tara, alaturi de diversti oameni de afaceri si lideri PSD. In cel mai recent astfel de articol, Rise Project afirma ca Dragnea a fost de 16 ori in Brazilia, inclusiv cu amanta sa, si acuza ca exista suspiciuni de spalare de bani.

Citeste si: Un ofiter DGIPI dezvaluie increngatura mafiota din Teleorman. Este speriat: „Dragnea are oameni peste tot”

Pe 1 martie, presedintele PSD afirma ca nu are nicio afacere si nu detine nicio proprietate in Brazilia, fiind „o legenda” care circula de multi ani, iar daca cineva ii descopera vreo locuinta acolo, el „promite” ca o va dona.

loading...

Be the first to comment on "Noua incercare de intimidare a jurnalistilor de la Rise Project, care au scris depre afacerile dubioase ale sefului PSD in Brazilia"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*