“Nu scapă nimeni!” Omul din sistem care spune că Olguţa Vasilescu e doar prima dintr-o listă mai lungă. Cine ar mai fi în vizorul DNA

olguta-vasilescu1

Reţinerea de către DNA a Olguţei Vasilescu, primarul Craiovei, pentru luare de mită şi alte trei infracţiuni nu este decât începutul unui uragan care va mătura fotbalul, profeţeşte Adrian Mititelu, patronul FCU Craiova. Săptămâna trecută, acesta a fost la DNA pentru a-şi susţine declaraţiile ca parte vătămată într-un alt dosar pe numele Olguţei – acela care priveşte subtituirea adevăratului club Universitatea Craiova de către actuala formaţie din Liga 1, CSU Craiova.

Citeste si: VREM BANII INAPOI! JAFUL de la facturile de gaz si curent! Avocatul dr. Florin CIUTACU sprijina PETITIA noastra

„Olguţa are foarte multe dosare la DNA. Unul dintre ele este cel în care eu am reclamat faptele. În dosarul nostru mai sunt şi federaţia, şi Dragomir, şi Sandu Mircea… Probabil că mâine-poimâine va fi acuzată oficial şi în celălalt dosar. Ea, Olguţa, nu e ceea ce pare, e o femeie care a călcat legea în picioare cu o nonşalanţă ieşită din comun. Ei spun că e răzbunare politică, eu spun că DNA i-a făcut un favor că a ţinut-o până acum în libertate. În comunicatul oficial al DNA nu e decât vreo 3% din ce a făcut ea. CSU, ca persoană juridică, va fi acuzată oficial zilele acestea. Părerea mea e că dispare până la sfârşitul acestui an. În dosar, acuzaţia este că au introdus în campionat o echipă ilegal cu scopul de a ne prelua nouă activitatea. E continuarea infracţiunii, a ceea ce ne-au făcut atunci când ne-au exclus. Este vorba de obţinere de foloase necuvenite şi aderare la un grup infracţional organizat. Sută la sută, CSU Craiova va fi dizolvat. A fost făcut cu scopul de a se prelua activitatea clubului meu. După ce m-au exclus, ce-au spus: «Hai să facem noi alt club, să facem noi Universitatea Craiova şi să nu mai fie Mititelu»“.

Mititelu aşteaptă săptămâna viitoare finalizarea procesului pe fond în care a reclamat pentru corupţie federaţia, liga şi mai multe persoane. „Aşteptăm repunerea în drepturi, reînscrierea în competiţie în liga în care eram când am fost obligaţi să ne întrerupem activitatea din cauza lor prin pierderea patrimoniului şi prin faptul că au oferit unei alte echipe din Craiova loc. M-au gonit de pe stadion, m-au împins la faliment“, spune Mititelu.

Citeste si: BOMBA HOTINFO! IATA LISTA AGENTILOR SOVIETICI pe care CEAUSESCU, prin UM 0920, ii tinea sub observatie! “Vreau sa aiba microfoane si-n pantofi!”

Momentul care va duce la dispariţia CSU Craiova va fi acela în care procurorii vor pune sechestru pe conturile clubului în contul prejudiciului. „Parchetul îi va acuza, judecătorul va decide dizolvarea lor. Dar când li se va pune sechestru pe conturi nu vor mai putea face nimic. Nu vor mai primi licenţa şi va urma dizolvarea voluntară. Toţi banii încasaţi de CSU Craiova sunt ilegali, vor fi sechestraţi de stat. Şi Burleanu va fi acuzat oficial. Şi Sandu Mircea, şi Dragomir. Facem pariu! Dau scris! Nu mai scapă nimeni!“, crede patronul de la FCU Craiova.

sursa prosport.ro

loading...

Leave a comment

Your email address will not be published.


*