O jurnalistă din România a scris pe Facebook: „După o guvernare bună, Ponta a fost săltat de DNA”. Ce a urmat imediat

ponta teodorovici

Jurnalista Corina Dragotescu, stabilită în SUA, dar care revine periodic în ţară pentru a realiza emisiuni la România TV, a fost aspru criticată de prietenii de pe Facebook, după un comentariu pro-Victor Ponta, scrie reportervirtual.ro.
”Parcă cineva repetă istoria lui Năstase. După o guvernare bună pentru populaţie, premierul este săltat de DNA pentru ceva care pare ridicol. Mi se pare acelaşi scenariu”, a scris Corina Dragotescu pe Facebook, mesajul declanşând furia internauţilor.
corina-dragotescu
”Aşa s-o vedea din SUA”, a comentat unul dintre prietenii jurnalistei de pe Facebook, în timp ce altul s-a întrebat retoric: ”Care bună guvernare?”. ”De la Antene şi RTV se vede viaţa în roz”, a comentat un altul, în timp ce alţii au trecut direct la insulte adresate Corinei Dragotescu.

”Cât de cretini ne crede doamna asta? ”, s-a întrebat un alt prieten, în timp ce altul a scris: ”Mi-e ruşine citind ce scrii”, conform reportervirtual.ro.

loading...

1 Comment on "O jurnalistă din România a scris pe Facebook: „După o guvernare bună, Ponta a fost săltat de DNA”. Ce a urmat imediat"

  1. Marian Emanuel | 07/06/2015 at 10:15 | Reply

    Femeia are dreptate! Cat de orb poți sa fi sa nu vezi adevărul?

Leave a comment

Your email address will not be published.


*