O NOUA BATAIE DE JOC LA ADRESA DIASPOREI!

image

Antreprenorul George Mioc ne atrage atentia asupra unui magarii fara margini pe care Parlamentul a facut la adresa Diasporei. Iata postarea domniei sale de pe pagina personala de facebook:

Aflu cu surprindere și dezamăgire că ieri, în mare grabă și profitând de faptul că presa se uita în altă parte, Camera Deputaților a votat noua lege electorală, iar diaspora va fi reprezentată, ca și până acum, de patru deputați și doi senatori.
Este complet nedrept și profund incorect ca peste trei milioane de români aflați în străinătate să fie reprezentați de numai șase parlamentari. Sunt supărat pentru că nici PNL, nici deputații care reprezintă diaspora, nu au protestat. De la PSD nu mai am de mult nicio așteptare! Îi cer președintelui Iohannis să atace la Curtea Constituțională această lege, care prevede alegerea unui număr de 330 de deputați și 134 de senatori, într-un total dispreț față de referendumul din 2009, și care ignoră numărul mare al românilor aflați la muncă în spațiul UE. Să nu uitați, domnule președinte, ce au făcut la 16 noiembrie acești oameni, nu pentru dumneavoastră, ci pentru România.

loading...

Be the first to comment on "O NOUA BATAIE DE JOC LA ADRESA DIASPOREI!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*