Oana Zăvoranu, anunț șoc. Vrea să preia partidul lui Vadim și o dă în judecată pe fiica acestuia!

zba

La nicio lună de la moartea lui Corneliu Vadim Tudor, un nou scandal este pe cale să ia amploare. Oana Zăvoranu anunță că va intra în politică, dar nu oricum, ci ca președinte al PRM. Mai mult, pentru aceasta, ea cere voturile fanilor săi, pe pagina ei de socializare.

”Pentru că aveam în plan, în discursurile private purtate cu Vadim, care își dorea să facă un congres surpriză, unde să mă pună secretar general al partidului, pe lângă alte funcții și afaceri, azi, văzând tupeul unor trepăduși care se ascund ca niște șobolani pe la colțuri, și fiind răspunzători de ”disparitia” lui fulgerătoare, m-am hotărât să fac toate demersurile necesare pentru preluarea postului de președinte al Partidului România Mare…

Am vârsta fragedă, tineretul și artiștii de partea mea, suflul și penetrarea în rândul maselor, astfel încât să fiu singura care să pot avea această funcție, și banii necesari să susțină campanii electorale, demne de a ridica acest partid acolo unde trebui… Sunt făcută pentru a fi lider și asta sunt…”, a postat Oana Zăvoranu.

Vedeta mai susține că se numără printre singurele persoane care i-au fost alături lui Vadim și anunță totodată că o va da în judecată pe fiica tribunului.

”Fetele lui nu contează pentru mine pentru că eu nu mă cobor la un nivel suburban, că atâta pot ele.

Anunț pe această cale că Lidia Vadim este acționată în judecată pentru gravele prejudicii de imagine și morale aduse prin intervențiile ei nefericite, unde insinuează să îmi văd de medicamentele mele și de cocktailul meu. Ulterior purtătoarea de cuvânt, că ea nu are curajul să vorbească direct, se scuza că ea a făcut referire la medicamente de ‘oboseala’….hai zău?

Instanța va lua act mâine de plângerea mea, și o să o coste vorbitul ăsta ordinar și mincinos, foarte foarte scump. Deci mâine am multă treabă…”

Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/oana-zavoranu-prm-554328.html#ixzz3oMiYU8vZ

loading...

Be the first to comment on "Oana Zăvoranu, anunț șoc. Vrea să preia partidul lui Vadim și o dă în judecată pe fiica acestuia!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*