Omul care face un mil. euro pe lună din YouTube

Canalul său de YouTube se numește FunToyzCollector, fostul canal DisneyCollectorBR, și este al treilea cel mai vizualizat canal din rețea. Până în prezent, canalul FunToyzCollector a adunat peste 8 miliarde de vizionări, scrie Business Insider.

Singurul lucru pe care îl face proprietara canalului este să desfacă și să facă prezentări unor jucării destinate copiilor mici. Specialiștii în comunicare atribuie succesul fulminant al canalului efectului hipnotic pe care îl are asupra copiilor mici.

SocialBlade.com, care oferă statistici legate de YouTube, estimează că venitul lunar al femeii care stă în spatele canalului FunToyzCollector se cifrează la aproximativ 1,3 milioane de dolari din vânzarea reclamelor pe canalul său. Și asta fără niciun sponsor și fără nicio campanie de promovare.

Imaginea sa misterioasă este întreținută de faptul că persoana nu și-a arătat niciodată fața camerei de luat vederi. În încercarea de a veni, totuși, cu presupuneri legate de identitatea persoanei în cauză, bloggerii, părinții și marketerii de pe YouTube au căzut de acord asupra faptului că particula BR din DisneyCollectorBR vine de la Brazilia, drept dovadă fiind și faptul că unele video-uri sunt realizate în limba portugheză. În al doilea rând, se pare că există o legătură între acest canal și BluCollection, un alt canal care prezintă jucării și care folosește același format de a nu-și arăta fața la cameră.

Creat în 2011, FunToyzCollector numără în prezent peste 1.600 filmulețe postate, circa 5,4 milioane de abonați și are circa 380 milioane de vizualizări pe lună.

Sursa: BUSSINESMAGAZINE.RO

loading...

Be the first to comment on "Omul care face un mil. euro pe lună din YouTube"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*