OPRESCU: NICIODATA N-AM LUAT SPAGA, MA !

image

Primarul general al Capitalei Sorin Oprescu a ajuns, luni dimineata, la Curtea de Apel Bucuresti, unde va fi judecata contestatia la decizia de arest preventiv in cazul sau.

Intrebat de un jurnalist “de ce a luat spaga”, Oprescu i-a strigat “Niciodata nu am luat spaga, ma!”, dupa care politistii l-au bagat in cladirea Curtii de Apel Bucuresti.

Edilul sef al Capitalei a fost arestat preventiv la data de 6 septembrie, de Tribunalul Bucuresti, la cererea procurorilor DNA, care il acuza de luare de mita.

Decizia de arestare preventiva a fost contestata de Sorin Oprescu si se pare ca din completul care o va judeca face parte si judecatorul Camelia Bogdan, cea care l-a condamnat pe Dan Voiculescu in dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare.

Decizia pe care magistratii Curtii de Apel Bucuresti o iau luni va fi una definitiva. Astfel, luni Oprescu va afla daca ramane in arest preventiv pentru 30 de zile, va fi plasat in arest la domiciliu sau va fi cercetat in libertate, sub control judiciar.

Procurorii DNA il acuza pe Sorin Oprescu de luare de mita, sustinand ca in 5 septembrie, in baza unei intelegeri prealabile cu seful unei institutii publice din subordinea sa si o persoana de incredere, a primit de la primul suma de 25.000 euro din 60.000 euro ceruti de cei doi pentru edil, de la patru persoane care ulterior l-au denuntat.

sursa ziare.com

loading...

Be the first to comment on "OPRESCU: NICIODATA N-AM LUAT SPAGA, MA !"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*