“PONTA NU FURA, ROMANIA NU TE VREA!”- Miting pentru alegeri libere la Timisoara! Mii de oameni au protestat

miting-timisoara-12

TIMISOARA.Peste doua mii de oameni s-au adunat in Piata Victoriei din Timisoara pentru a protesta impotriva modului defectuos in care Guvernul a organizat alegerile prezidentiale si a-si arata solidaritatea cu romanii din Diaspora.

Manifestatia a inceput la orele 18.00 si a fost organizata de studenti ai Universitatii de Vest si ai Universitatii Politehnica din Timisoara. La miting au participat oameni de toate varstele, inarmati cu pancarte si steaguri

loading...

1 Comment on "“PONTA NU FURA, ROMANIA NU TE VREA!”- Miting pentru alegeri libere la Timisoara! Mii de oameni au protestat"

 1. Numai catre timisorenii pro wernisi, nu uitati ca poate sa fie presedinte si Patriarhul tarii dar daca echipa de conducere este incapabila, neprofesionista iar ne vor pune sa mai imprumutam 20-30 miliarde de euro ca sa fie donati la aceeasi care sunt superbogati cu posete, jeep-uri, mosii, viloaie de miliarde. Va rog judecati la rece fara impulsuri banesti sau de alta natura cum este mai bine cu salariile intregite sau cu perspectiva ca se vor naste iar multi mosieri si multimilionari ?

  Iata inca 10 motive pentru a-l vota pe Klaus Werner Iohannis

  1. Pentru că, profesor fiind, a reuşit cu banii de la nuntă, din salariu şi meditaţii să-şi cumpere şase case, dând speranţă profesorilor că, dacă vor da şi ei meditaţii, vor reuşi, aidoma d-lui Iohannis, să-şi cumpere şi ei şase case, ceea ce le va permite să trăiască nu numai din salarii, ci şi din chirii. Evident, asta cu condiţia ca aceştia să nu aibă „ghinion”.

  2. Pentru că vorbeşte limba română ca mulţi dintre concetăţenii noştri, unii dintre ei chiar politicieni, confundând, spre exemplu, termenul de „politician” cu cel de „politruc”. Mai mult de atât, se autodefineşte drept „politruc”, termen care, conform dicţionarelor, înseamnă „instructor, îndrumător politic în armata sovietică” sau „reprezentant al partidului comunist într-un domeniu, care veghează la respectarea aplicării întocmai a principiilor și intereselor partidului”. Vorba aceea: „Gura păcătosului adevăr grăieşte!”

  3. Pentru că toate afacerile mai mult sau mai puţin curate ale d-ului Iohannis (achiziţionarea unora din cele şase imobile, intermedierea de adopţii ale unor copii români de către cetăţeni străini, retrocedări de terenuri către persoane sau instituţii care nu întruneau condiţiile necesare, deţinerea de funcţii incompatibile cu cea de primar) pălesc în faţa calităţii sale de neamţ care, potrivit percepţiei generale, este serios, corect şi bun gospodar.

  4. Pentru că a parcurs în nici doi ani de zile, cu o viteză demnă de un campion olimpic la cursa cu obstacole, distanţa de la simplu membru de partid, în 20 februarie 2013, când s-a înscris în PNL, la funcţia de prim-vicepreşedinte al PNL (ales cu derogare de vechime, la numai 3 zile de la înscrierea în partid !!), preşedinte al PNL şi candidat al PNL pentru funcţia de preşedinte al ţării la alegerile din noiembrie 2014. Devenind ulterior candidat ACL (rezultat prin mariajul dintre PNL şi PDL) la aceeaşi funcţie. Spre deosebire de alţi candidaţi, care au trecut prin funcţii de deputaţi, senatori, miniştrii sau prim-miniştri, d-l Iohannis a făcut saltul de la Primăria oraşului Sibiu la o virtuală Preşedinţie, dovedind că nu America e ţara tuturor posibilităţilor, ci România!

  5. Pentru că a fost „mărul discordiei” în scandalul dintre PNL şi PDL, care a dus la ruperea USL, adică ditamai alianţa între stânga şi dreapta, Crin Antonescu încercând, fără succes, să-l impună pe Johannis ca Ministru de interne şi vicepremier în Guvernul Ponta, dovedind că „buturuga mică răstoarnă carul mare”.

  6. Pentru că a urmat aproape la indigo ascensiunea lui Băsescu în PD (devenit ulterior PDL), unde a fost adus şi promovat de Petre Roman, iar mai apoi i-a suflat acestuia funcţia de preşedinte al partidului. În cazul de faţă, Iohannis a fost adus în PNL de Crin Antonescu, pe care l-a înlăturat (în mod democratic) de la şefia partidului, devenind preşedintele PNL. Ceea ce ne dovedeşte că proverbul „Fereşte-mă doamne de prieteni, că de duşmani mă feresc eu singur!” se potriveşte nu numai românilor, ci şi nemţilor.

  7. Pentru că, deşi în proces de incompatibilitate pentru faptul că deţinea funcţia de primar fiind în acelaşi timp reprezentantul municipiului în diferite adunări generale ale acţionarilor unor societăţi din subordinea primăriei, îşi vede liniştit de candidatura la preşedinţie, după dictonul „Câinii latră, caravana trece!”

  8. Pentru că va da posibilitatea celor nostalgici după eminenţii care l-au susţinut pe Băsescu în măsurile de tăiere a pensiilor şi salariilor bugetarilor – Blaga, Videanu, Anastase, Berceanu, Boagiu şi alţi membrii marcanţi din PDL sau ex prim-ministrul Mihai Răzvan Ungureanu – şi care acum sunt aliaţii d-lui Iohannis, să-i vadă din nou în prim planul politicii româneşti. Super Weiss, vopseşte nemţeşte! Şi PDL e vopsit în alb, devenind, peste noapte, mai curat ca lacrima!

  9. Pentru că el „tace şi face” şi propune „România lucrului bine făcut”. De tăcut, d-l Iohannis tace când e vorba de dezbateri, dar nu prea tace când e vorba să-l critice pe Ponta, dovedind o mare putere de adaptabilitate la limbajul „elevat” din politica românească.

  10. Pentru că e susţinut de Laszlo Tokes, care speră că Iohannis, fiind etnic german, va acorda autonomie ţinutului secuiesc, de Vasile Blaga, şef de campanie al lui Băsescu, în prezent şef de campanie al lui Iohannis, de Mihai Răzvan Ungureanu, fost prim-ministru numit de Băsescu, Roberta Anastase, celebră prin număratul voturilor în Parlament, Videanu, Berceanu, Flutur, Blejnar, Falcă, Boagiu, Macovei, Udrea ş.a. toţi foşti sau actuali acoliţi ai lui Băsescu. Votaţi „Schimbarea”! Adică „Aceeaşi Mărie în altă pălărie!”

  Vera Cordonescu, 08.11.2014
  Sper ca poporul sa fie ca intotdeauna mult mai inteligent decat mintile infierbantare si tulburate ca A VENIT TIMPUL SCADENTEI pentru toate NELEGIUIRILE !

Leave a comment

Your email address will not be published.


*