PONTA NU UITA, TINERETUL NU TE VREA!

klaus in piata

Catalin Chirila

Dupa 25 de ani, tinerii le-au mai dat o lectie celor care ca si Nicolaw Ceausescu se credeau atotputernici si nemuritori. Zeci de mii de tineri frumosi sunt adunati acum in Piata Universitatii, locul in care in 1989 au murit romani ca ei sa poata trai liberi. Sa poata vota si sa-si poata alege viitorul! Ceea ce au si facut astazi.
Ponta si gasca lui, un sistem ticalosit pana-n maduva oaselor, isi ling ranile si tremura de frica pentru ca schimbarea continua. Pentru ca zeci de mii de romani protesteaza in continuare cerand demisia Guvernului pentru ca vor merge pana la capat sa scape tara de ciuma rosie PSD.
Masinaria de vot infernala a PSD se vede astazi invinsa de forta extraordinara a facebook-ului si a altor retele de socializare. Nu poti cumpara in mod arogant totul, oricate miliarde ai fura. Toti politicienii, inclusiv Johannis Klaus, trebuie sa nu uite un lucru: Tinerii nu pot fi mintiti!

loading...

1 Comment on "PONTA NU UITA, TINERETUL NU TE VREA!"

  1. Ma inclin in fata tuturor care au votat. Sentimente de respect si multumire fata de poporul roman care a dat o lectie clasei politice romanaesti. Generatia tanara, generatia Facebook, a dat dovada de spirit civic si luciditate. Bravo ! Ati reusit ce n-au reusit partidele politice- mobilizarea la vot. In voi sta in continuare speranta- mai sunt multe de facut pana la o Romanie normala, a oamenilor cinstiti si frumosi, a prosperitatii si respectului. O Romanie fara corupti si hoti, fara parlamentari pusi doar pe capatuiala. O Romanie a demnitatii , respectata in Europa. Ati dovedit ca va pasa si sper din tot sufletul sa ramaneti in aceasta stare. Bravo !

Leave a comment

Your email address will not be published.


*