POPULISM ! Ponta, de Ziua Marinei: Mă bucur că le-am făcut dreptate marinarilor prin pensiile de serviciu

ponta kim

Ponta demonstreaza inca odata ca tactica sa de a castiga cat mai mult la imagine, in timpul care i-a mai ramas din mandat, este populismul ieftin. In toate aparitiile publice nu auzim din gura premierului decat: “ne-am tinut de cuvant si am dat salariile si pensiile inapoi”, ” cea mai mare crestere economica din Europa”, ” pensiile speciale le-am dat inapoi” etc.

Si astazi, pe Facebook, a postat un mesaj cu ocazia Zilei Marinei şi le-a urat “La mulţi ani” marinailor, spunând că se bucură că Executivul a reuşit să corecteze greşelile din trecut şi a făcut “dreptate” prin legea privind pensiile de serviciu.

“La mulţi ani marinarilor şi navigatorilor români, de Ziua Marinei! Mă bucur că am reuşit să corectăm greşelile din trecut şi să le facem dreptate prin legea privind pensiile de serviciu – meritaţi respect şi apreciere pentru modul în care vă faceţi datoria!”, a scris Victor Ponta.

Proiectul de lege privind pensiile personalului navigant a fost adoptat de Parlament la sfârşitul anului trecut, dar a fost trimis spre reexaminare de fostul preşedinte Traian Băsescu pe motiv că este discriminatoriu. Parlamentul a respins în această primăvară cererea de reexaminare, legea fiind promulgată de preşedintele Klaus Iohannis.

Legea prevede că aviatorii şi personalul navigant beneficiază de pensii de serviciu în cuantum de 80% din media veniturilor totale brute realizate în ultimele 12 luni de activitate anterioare lunii în care este depusă cererea de pensionare.

loading...

1 Comment on "POPULISM ! Ponta, de Ziua Marinei: Mă bucur că le-am făcut dreptate marinarilor prin pensiile de serviciu"

  1. markwilliams | 15/08/2015 at 14:41 | Reply

    IPOCRIZIE si parsivism! RUSINE acestui premier care nu a fost la Constanta de ziua Marinei ! RUSINe presedintelui Johanis..care a avut treburi mult mai importante decit sa onoreze Marina Romana la aniversarea a 155 de ani de existenta !
    RUSINE TVR si in mod special lui Stelian TANASE pentru ca nu au transmis festivatitile !RUSINe televiziunilor de stiri care nu au transmis evenimentul deosebit al acestei aniversari ..si s-au complacut in transmisii de doi lei..
    Felicitari DIGI tv..Multumesc DIGI tv..pentrru profesionalism,pentrui patriotism ,pentru faptul ca in acest mod am avut acces la ce se desfasoara la Constanta…

    RUSINE! de trei ori rusine ..mizerabili conducatori ai Romaniei !

Leave a comment

Your email address will not be published.


*